00:15 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Δριμύ κατηγορώ της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη.

Τα «βέλη» της στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ρίχνει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό των Παραπολιτικών, η κα Κωνσταντοπούλου χαρακτηρίζει τον κ. Πολάκη γραφική και ακραία περίπτωση και τονίζει πως εάν ήταν υπουργός Υγείας, θα είχαμε πεθάνει όλοι.

«Ο κύριος Πολάκης είναι αντιπροσωπευτική περίπτωση των ανθρώπων που σήμερα συναποτελούν και συγκροτούν τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι βέβαιο και αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι εάν σήμερα ήταν υπουργός Υγείας, θα είχαμε πεθάνει, ίσως, όλοι. Είναι βέβαιο ότι πρόκειται περί ανθρώπου που ακόμα και την ώρα που άνθρωποι χαροπάλευαν -είδαμε και τότε στο Μάτι- δεν δίστασε να στήσει επικοινωνιακή συνέντευξη Τύπου για να αποσιωπήσει τις ευθύνες. Δεν πρόκειται για μία περίπτωση γραφική ή ακραία. Είναι μία περίπτωση αντιπροσωπευτική, γι' αυτό ακριβώς είναι στη θέση που είναι, λέει αυτά που λέει, κάνει αυτά που κάνει, με την πλήρη όχι απλώς ανοχή, αλλά με την πλήρη συνενοχή και του κυρίου Τσίπρα και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα, έκανε και σχόλιο σχετικά με τις προαναγγελίες για πορείες στη σημερινή επέτειο του Πολυτεχνείου, σημειώνοντας για την ίδια είναι «πραγματικά προκλητικό, στο όνομα των αγώνων και της θυσίας των ανθρώπων που αντιστάθηκαν στη Χούντα, κάποια κόμματα όπως το ΜέΡΑ25, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, να προσκαλούν τους συμπολίτες μας να αγνοήσουν τα μέτρα προστασίας υγείας και της ζωής όλων μας προκειμένου να συμμετάσχουν σε πορείες και επετειακές εκδηλώσεις εν μέσω lockdown και κυρίως εν μέσω πανδημίας. Είναι όχι απλώς προκλητικό, είναι εγκληματικό αυτά τα κόμματα να παριστάνουν ότι έτσι αγωνίζονται και ουσιαστικά να υποδεικνύουν τέτοια προκλητική αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή». 

«Ποια η διαφορά της επίδειξης Πολάκη, ο οποίος και χειρουργεί και σε γεύματα πηγαίνει χωρίς μέτρα προστασίας και μπαίνει στα νοσοκομεία χωρίς μάσκα κτλ., από το ότι διεκδικούσαν οι του ΣΥΡΙΖΑ να μαζευτεί κόσμος, χωρίς καμία εγγύηση μέτρων για να κάνει πορεία για το Πολυτεχνείο, τιμώντας, υποτίθεται, κατά αυτόν τον τρόπο τους αγωνιστές και τους νεκρούς του Πολυτεχνείου» διερωτήθηκε.

Κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι έχει καταπατήσει το Σύνταγμα με τον πιο ακραίο τρόπο, κάτι που, όπως φαίνεται, υποστηρίζουν ΚΚΕ και ΜέΡΑ25, ενώ «βλέπει» προσπάθεια αποπροσανατολισμού και πολιτικής κεφαλαιοποίησης κάποιων ώστε να θολώσουν το μήνυμα του Πολυτεχνείου.

Tags:
ΜέΡΑ25, ΚΚΕ, Παύλος Πολάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK