22:53 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

«Δεν υπάρχουν περισσότερο και λιγότερο ίσοι έναντι του νόμου» τονίζει η Νέα Δημοκρατία, προαναγγέλλοντας διερεύνηση ποινικών ευθυνών σε όσους διοργάνωσαν πορείες κατά παράβαση του νόμου απαγόρευσης των συναθροίσεων.

Για νίκη της Δημοκρατίας κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τα χθεσινά (17/11) γεγονότα στο πλαίσιο των εορτασμών για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Παράλληλα, αφού ρίχνει τα «καρφιά» της, τονίζοντας πως «δεν υπάρχουν περισσότερο και λιγότερο ίσοι έναντι του νόμου», προαναγγέλλει διερεύνηση ποινικών ευθυνών για όσους διοργάνωσαν «πορείες κατά παράβαση του νόμου για την προστασία από τον κορονοϊό».

Στην Πειραιώς σημειώνουν επίσης πως «για πρώτη φορά δεν σημειώθηκαν έκτροπα, φθορές περιουσίας και επεισόδια», ενώ «το μόνο που κατάφεραν όσοι επιδίωκαν την όξυνση, είναι να επιβεβαιώσουν πως έχουν σταθερά απέναντί τους την κοινωνία και δεν χαίρουν κανενός είδους ασυλίας!».

«Η Δημοκρατία και η κοινή λογική έδωσαν την απάντησή τους σε όσους επένδυαν στο μπάχαλο. Έδωσαν την απάντησή τους στα κόμματα που ανταγωνίστηκαν για την πιο εγκληματικά αντικοινωνική στάση. Οι δυτικές δημοκρατίες δείχνουν ανοχή αλλά δεν είναι ανοχύρωτες. Δεν υπάρχουν περισσότερο και λιγότερο ίσοι έναντι του νόμου» σημειώνεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία προσθέτει:

 «Απόπειρες για πορείες κατά παράβαση του νόμου για την προστασία από τον κορονοϊό αποτράπηκαν και αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά με όλα τα νόμιμα μέσα, ενώ θα διερευνηθούν και οι ποινικές ευθύνες όσων τις διοργάνωναν. Έγιναν όλες οι αναγκαίες προσαγωγές που συνοδεύτηκαν από αντίστοιχα πρόστιμα σε όλη την επικράτεια. Για πρώτη φορά δεν σημειώθηκαν έκτροπα, φθορές περιουσίας και επεισόδια από αυτά που προκαλούσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια οι μπαχαλάκηδες».

«Το μόνο που κατάφεραν λοιπόν όσοι επιδίωκαν την όξυνση, είναι να επιβεβαιώσουν πως έχουν σταθερά απέναντί τους την κοινωνία και δεν χαίρουν κανενός είδους ασυλίας!» καταλήγει το κυβερνών κόμμα.

Tags:
διαδηλώσεις, επεισόδια, Πολυτεχνείο, Νέα Δημοκρατία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK