23:16 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (518)
0 51
Βρείτε μας

«Πώς θα υποχρεώσεις κάποιον να κάνει εμβόλιο για τον κορονοϊό αν δεν θέλει;» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Αντίθετος με το να είναι το εμβόλιο για τον κορονοϊό υποχρεωτικό για όλους, είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης, ο κ. Βελόπουλος εξέφρασε τη διαφωνία του με τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα ότι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού όταν έρθει στην Ελλάδα, μπορεί να γίνει και υποχρεωτικό. 

«Η δήλωση του κ. Πέτσα εμένα με βρίσκει πολύ αντίθετο. Είπε ότι μπορεί να γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο. Τι θα πει υποχρεωτικό το εμβόλιο; Πώς θα υποχρεώσεις κάποιον να κάνει εμβόλιο για τον κορονοϊό αν δεν θέλει;» τόνισε ο κ. Βελόπουλος.

Υπογράμμισε ότι η Πολιτεία έχει υποχρέωση το εμβόλιο να είναι προαιρετικό. «Πρέπει να κάνουν εμβόλιο οι Έλληνες που θέλουν να κάνουν εμβόλιο και αυτοί που δεν θέλουν να μην κάνουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχουν ενστάσεις από επιστήμονες. Το σώμα μας είναι δικό μας. Τα εμβόλια χρειάζονται δοκιμές τριών ετών. Τώρα έγιναν δοκιμές επτά οκτώ μηνών. Θα κάνω εγώ το σώμα μου πειραματόζωο; Υποχρεωτικά όχι, προαιρετικά το κάνω».

Σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, o κ. Βελόπουλος επισήμανε ότι τον ενοχλούν οι καθημερινές ανακοινώσεις των εταιρειών.

«Βγαίνει η μία εταιρεία και λέει 90% επιτυχία, βγήκε μία άλλη και λέει 93%, χτες βγαίνει η προηγούμενη και αλλάζει το 90% σε 94%. Αυτό εμένα με ενοχλεί σαν άνθρωπο. Θεωρώ ότι όλα γίνονται για τα λεφτά» σχολίασε.

Δείτε όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος:

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (518)
Tags:
COVID-19, πανδημία, κορονοϊός, εμβόλιο, εμβολιασμός, Ελληνική Λύση, Κυριάκος Βελόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK