08:21 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

«Η απομόνωσή τους από την κοινωνία και το αντιπολιτευτικό τους άγχος, τους οδηγούν στην αθλιότητα» τονίζει η Νέα Δημοκρατία για το «άθλιο» σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη.

Καυστική ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στους ισχυρισμούς του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, ο οποίος υποστήριξε πως το κυβερνών κόμμα ευθύνεται για τους θανάτους από κορονοϊό στην Ελλάδα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε χαρακτηριστικά για τα όσα τραγικά βιώνει η χώρα με την πανδημία της COVID-19: «Δεν φταίει η Αυγή για τους θανάτους. Για τους θανάτους φταίει η κυβέρνηση, όσο δεν προσλαμβάνει γιατρούς».

Μία τοποθέτηση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Πειραιώς η οποία, μεταξύ άλλων τονίζει πως «αυτός είναι  ο ΣΥΡΙΖΑ», αλλά και πώς «σπεκουλάρει, διαρκώς στην επιδείνωση της πανδημίας, σε περισσότερους νεκρούς, σε περισσότερη δυστυχία».

Η Νέα Δημοκρατία, αφού χαρακτηρίζει μάλιστα άθλια τη δήλωση του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, σημειώνει πως «για όσους πίστεψαν ότι το παιχνίδι Τσίπρα με τα νούμερα των νεκρών ήταν αστοχία, ή ότι η χθεσινή αθλιότητα της Αυγής έγινε κατά λάθος, ήρθε σήμερα ο κ. Γιαννούλης να άρει κάθε αμφιβολία».

Και καταλήγουν από το κυβερνών κόμμα: «Η απομόνωσή τους από την κοινωνία και το αντιπολιτευτικό τους άγχος, τους οδηγούν στην αθλιότητα. Και τελικά στην πλήρη απαξίωση».

Υπενθυμίζεται τέλος ότι χθες, Πέμπτη (19/11), στο Τwitter της εφημερίδας «Αυγή» ανέβηκε το λινκ της είδησης ότι στις Σέρρες ανοίγουν νέους χώρους ταφής λόγω κορονοϊού, με το σχόλιο «Ίσως χρειαστούν και άλλοι…».

Η εφημερίδα λίγο αργότερα κατέβασε το tweet απολογούμενη: «Ζητούμε συγγνώμη από το αναγνωστικό μας κοινό, καθώς νωρίτερα ανεβάσαμε (λόγω κεκτημένης ταχύτητας) ένα tweet με μια φράση, που δημιουργεί λαθεμένες εντυπώσεις σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία».

Tags:
COVID-19, κορονοϊός, Χρήστος Γιαννούλης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK