06:58 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, κατηγορεί τον πρωθυπουργό για «εγκληματικές ευθύνες» όσον αφορά στα δημοσιεύματα για διπλό σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα.

Διερεύνηση, σε όλα τα επίπεδα, των δημοσιευμάτων σχετικά με παράλληλο σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, με βίντεο-μήνυμά του τονίζει πως το «Μέγαρο Μαξίμου γνώριζε ότι ο ΕΟΔΥ χρησιμοποιούσε παράλληλο σύστημα καταγραφής με αποτέλεσμα την μη αληθή αποτύπωση των κρουσμάτων». 

Όπως σημειώνει «η επιτροπή των λοιμωξιολόγων λαμβάνει κρίσιμες αποφάσεις για τη ζωή όλων μας χωρίς να έχει πρόσβαση στα πραγματικά στοιχεία».

Η αξιωματική αντιπολίτευση απαιτεί «εδώ και τώρα την δημοσιοποίηση των πρακτικών της Επιτροπής, δημοσιοποίηση που εδώ και έξι μήνες η κυβέρνηση αρνείται».

Στο ίδιο μήνυμα ο κ. Ηλιόπουλος καταγγέλλει «ανικανότητα» της κυβέρνησης να «διαχειριστεί έστω και τα στοιχειώδη», ενώ κάνει και λόγο για «εγκληματικές ευθύνες του κ. Μητσοτάκη» που δεν μπορούν να κρυφτούν με τίποτα.

Tags:
κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός, ΕΟΔΥ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μέγαρο Μαξίμου, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK