23:28 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 31
Βρείτε μας

Έντονη αντίδραση από τη Νέα Δημοκρατία για τη Μυρσίνη Βουνάτσου που επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού, μέσω των νεκρών από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Σάλο και την οργισμένη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι ισχυρισμοί του μέλους του ΖΥΡΙΖΑ, Μυρσίνης Βουνάτσου, η οποία σε ανάρτησή της συνέκρινε τους νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι με τους νεκρούς από την πανδημία του κορονοϊού.

«Μωρέ θα το γράψω που να χτυπήσετε τον κ@@ο σας κάτω δεξιοί και αριστεροί. Αν για τους 102 νεκρούς του Ματιού γυρεύατε κρεμάλες πέστε μου για τους 2.000+ τι πρέπει να γυρέψουμε;;», έγραψε χαρακτηριστικά το μέλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη Λέσβο πυροδοτώντας έντονες αντιδράσεις.

Έντονη αντίδραση από τη Νέα Δημοκρατία

Άμεσο ήταν το σχόλιο της Πειραιώς, η οποία κάνει λόγο για Πολακισμό, χαρακτηρίζοντας αδιανόητη και προσβλητική για τα θύματα και τις οικογένειές τους την ανάρτηση της Βουνάτσου.

«Το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου που από την αρχή της πανδημίας συγκρίνει τους νεκρούς του κορονοϊού με τους νεκρούς από το Μάτι, επανήλθε ζητώντας κρεμάλες», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία συμπληρώνει:

«Το πρόβλημα δεν είναι η γραφικότητα των στελεχών τους. Το πρόβλημα είναι πως η κυρίαρχη ιδεολογία τους είναι ο Πολακισμός που εκφράζεται σταθερά από την κορυφή ως τη βάση και από τα υπόγεια του Κουμουνδούρου μέχρι την Αυγή. Είναι αδιανόητο και προσβλητικό για τα θύματα και τις οικογένειές τους, κάποιοι να περιφέρουν χαιρέκακα την μικροψυχία τους. Η κρισιμότητα των στιγμών στη δίνη μιας παγκόσμιας πανδημίας απαιτεί σοβαρότητα, πράγμα άγνωστο στον ΣΥΡΙΖΑ».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι και τον περασμένο Απρίλιο, η Μυρσίνη Βουνάτσου είχε κάνει επίσης αναφορά στους νεκρούς από την πυρκαγιά στο Μάτι, σχολιάζοντας τον αριθμό των νεκρών από COVID-19 στην Ελλάδα.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε είχε αρθεί η ιδιότητά της ως μέλος, ωστόσο, μετά από μερικούς μήνες, επέστρεψε και πάλι στο κόμμα.

Tags:
πανδημία, πυρκαγιά, Μάτι, καραντίνα, νεκροί, κορονοϊός, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK