23:47 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1135)
0 0 0
Βρείτε μας

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας «επιτελικό ρουσφέτι» και όχι συμβολική κίνηση τις «ουρές» υπουργών και γενικών γραμματέων για να εμβολιαστούν.

«Επιτελικό ρουσφέτι» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, τις «ουρές υπουργών και γενικών γραμματέων για μία selfie με το εμβόλιο, την ώρα που τα εμβόλια δεν επαρκούν ούτε καν για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της πρώτης γραμμής».

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι «ο εμβολιασμός της Προέδρου της Δημοκρατίας και των πολιτικών αρχηγών ήταν μία συμβολική κίνηση και ένα ισχυρό μήνυμα προς τους πολίτες, στο οποίο συμφωνήσαμε από την πρώτη στιγμή».

«Οι ουρές υπουργών και γενικών γραμματέων για μία selfie με το εμβόλιο, την ώρα που αυτά δεν επαρκούν ούτε καν για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της πρώτης γραμμής και ενώ οι πολίτες θα περιμένουν τη σειρά τους ως και το τέλος καλοκαιριού για να εμβολιαστούν, δεν είναι συμβολική κίνηση αλλά επιτελικό ρουσφέτι. Κάποιος να τους ενημερώσει πως δεν υπάρχει εμβόλιο ειδικά για τους "άριστους"» τονίζει στην ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας.

Παράλληλα, σημειώνει ότι «η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη που υποσχόταν 2.000.000 εμβόλια το μήνα για να λάβει τελικά λιγότερα από 100.000 τον Δεκέμβρη, έχει μετατρέψει τον εμβολιασμό σε επικοινωνιακό σόου». 

Όπως σχολιάζει, «όλοι οι ειδικοί προειδοποιούν πως η ανοσία στον κορονοϊό από τον εμβολιασμό δεν θα έρθει πριν από το ερχόμενο φθινόπωρο» και αυτό «το αναγνωρίζουν όλοι, εκτός από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, που συνεχίζει να αρνείται τα αυτονόητα: Ενίσχυση του ΕΣΥ, μόνιμες προσλήψεις γιατρών και δωρεάν μαζικά τεστ για τους πολίτες».

«Με 4.672 ανθρώπινες απώλειες από την αρχή της πανδημίας, εκ των οποίων οι 4.046 τους τελευταίους δύο μήνες, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορεί να πει πως δεν γνώριζε. Οι εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας έχουν ήδη την υπογραφή του» καταλήγει ο κ. Τσίπρας.
Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1135)
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK