11:29 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 21
Βρείτε μας

«Σε όλη την Ευρώπη προτεραιότητα έχουν οι υγειονομικοί και οι ευπαθείς ομάδες. Στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη προτεραιότητα έχουν τα πολιτικά ρουσφέτια», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Νέα επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τους εμβολιασμούς μελών της κυβέρνησης του «πήραν τη θέση των υγειονομικών» εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος κάνει λόγο για διεθνή διασυρμό της κυβέρνησης στο θέμα των εμβολιασμών.

Αφού υποστηρίζει έτσι ότι «μετά την κατακραυγή για το πλιάτσικο κυβερνητικών στελεχών σε εμβόλια που προορίζονταν για τους υγειονομικούς, η κυβέρνηση αναγκάζεται να καταγγείλει τον ίδιο της τον εαυτό», εξαπολύει επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο προκαλεί τους πολίτες αλλά τους θεωρεί και ανόητους με τις διαρροές περί δήθεν δυσαρέσκειας», αναφέρει, προσθέτοντας:

«Για άλλη μια φορά η χώρα είναι αντιμέτωπη με το διεθνή διασυρμό, με το Politico να κάνει λόγο για ρουσφέτια κυβερνητικών σε βάρος των γιατρών. Σε όλη την Ευρώπη προτεραιότητα έχουν οι υγειονομικοί και οι ευπαθείς ομάδες. Στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη προτεραιότητα έχουν τα πολιτικά ρουσφέτια».
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, εμβόλια, εμβόλιο, Κυριάκος Μητσοτάκης, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK