15:15 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 22
Βρείτε μας

Δριμεία κριτική ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη σημειώνοντας ότι ο εμβολιασμός υγειονομικών μπορεί να γίνει μόνο αν δεν κάνουν πλιάτσικο «οι υπουργοί και οι παρατρεχάμενοί του».

Για «πλιάτσικο στα εμβόλια» κατηγορεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη η αξιωματική αντιπολίτευση σε νέα της ανακοίνωση.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι το υγειονομικό προσωπικό είναι πρόθυμο να εμβολιαστεί αλλά αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα «μόνο αν δεν κάνουν πλιάτσικο οι υπουργοί και οι παρατρεχάμενοί» του πρωθυπουργού.

«Ας ζητήσει επιτέλους από τους συνεργάτες του να σταματήσουν να τον διασύρουν με διαρροές περί "οργής" για τις ντροπιαστικές εικόνες με συνεργάτες του να εμβολιάζονται αντί για γιατρούς» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Στο πλαίσιο αυτό, η αξιωματική αντιπολίτευση διατείνεται ότι προχθές ο εκπρόσωπός της κυβέρνησης δικαιολογούσε αυτές τις εικόνες «κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκισμό και μιλούσε για αναγκαίο εμβολιασμό για τη λειτουργία του κράτους».

Ωστόσο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, χθες η αναπληρώτρια εκπρόσωπός «αναγκάστηκε να τα μαζέψει». 

«Ευχόμαστε καλή πρωτοχρονιά και καλά ξεμπερδέματα με τον ανασχηματισμό που προσπαθεί να κάνει εδώ και έξι μήνες. Οι πολίτες γνωρίζουν πως, όποιους και να απομακρύνει, οι οδυνηρές αποτυχίες της κυβέρνησης έχουν μία υπογραφή: Κυριάκος Μητσοτάκης» καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.
Tags:
Κυριάκος Μητσοτάκης, COVID-19, κορονοϊός, εμβολιασμός, εμβόλια, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK