07:52 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σχετικά με την μέχρι τώρα διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού.

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του τονίζοντας ότι «η χώρα μας βρέθηκε αντιμέτωπη με την πανδημία, έχοντας στο τιμόνι της ανθρώπους που δεν πίστεψαν ποτέ στην αξία του κοινωνικού κράτους».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθύνθηκε στους πολίτες που βρέθηκαν στον πρώτη γραμμη της πανδημίας και δοκιμάζονται περισσότερο από τις συνέπειες της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης:

«Σε όλους αυτούς οφείλουμε στήριξη κι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Και μια δέσμευση ότι θα αγωνιστούμε από την πρώτη μέρα του νέου έτους, για να μη γίνει η απώλεια συνήθεια σε αυτό τον τόπο».

Επιπλέον, ιδιαίτερη μνεία έκανε στα εθνικά θέματα ενόψει και των 200 χρόνων που συμπληρώνονται από την επανάσταση. 

«Το 2021, θα είναι επίσης μια δύσκολη χρονιά. Με μεγάλες προκλήσεις για τη πατρίδα μας. Όχι μόνο για τη διαχείριση της πανδημίας αλλά και για την υπεράσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων» εκτίμησε ο κ. Τσίπρας.

Στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε τους πολίτες «να πορευτούμε με πυξίδα τις αξίες μας ώστε να υπερβούμε όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες».

Δείτε το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

Tags:
κορονοϊός, ΝΔ, Κυβέρνηση, πρωτοχρονιά, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK