03:44 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

«Κανένας επικοινωνιακός ανασχηματισμός δεν κρύβει τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης στην πανδημία» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, κάνοντας λόγο για «ίδια αποτυχημένη συνταγή».

Όπως τόνισε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 9,89», ο ανασχηματισμός «είναι κι αυτός μια ένδειξη της αδυναμίας του πρωθυπουργού να διαχειριστεί την πανδημία».

Όπως επισήμανε, «η αλλαγή στο Υπουργείο Εργασίας αποτελεί ένδειξη ότι έχει γίνει μπάχαλο με την υπόθεση των εκκρεμών συντάξεων».

Ενώ σημείωσε πως «αποτελεί επίσης ενδιαφέρουσα κίνηση, από στρατηγικής πλευράς, η τοποθέτηση του κ. Χατζηδάκη εκεί, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με μία σειρά από επιθετικές αντικοινωνικές μεταρρυθμίσεις».

«Κανένας επικοινωνιακός θόρυβος όμως, καμία επικοινωνιακή πολιτική ανασχηματισμού δεν μπορεί να αποφύγει τα πραγματικά κοινωνικά ερωτήματα που θέτει η αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας –και τελευταία και του εμβολιασμού- από την κυβέρνηση Μητσοτάκη» σχολίασε ο κ. Ηλιόπουλος.
Tags:
πανδημία, κορονοϊός, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κυβέρνηση, ανασχηματισμός, Νάσος Ηλιόπουλος, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK