20:03 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 31
Βρείτε μας

«Μας εξηγεί κάποιος από την επιστημονική επιτροπή γιατί απαγορεύεται ψάρεμα και κυνήγι όταν επιτρέπεται, ποδηλασία, πεζοπορία, αναρρίχηση τρέξιμο;» γράφει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης.

Στο στόχαστρο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, μπήκε η κυβέρνηση αυτήν τη φορά εξαιτίας της απαγόρευσης του ψαρέματος και του κυνηγιού, απαιτώντας να δοθεί μια επιστημονική εξήγηση για την απόφαση αυτή.

«Απόλυτα λογική η απορία. Μας εξηγεί κάποιος από την «Επιστημονική επιτροπή» γιατί απαγορεύεται ψάρεμα και κυνήγι όταν επιτρέπεται, ποδηλασία, πεζοπορία, αναρρίχηση τρέξιμο κλπ; Έλεος και αίσχος πια» γράφει χαρακτηριστικά στο Facebook.

Μαζί με το κείμενό του, ο κ. Πολάκης παραθέτει και την ανάρτηση ενός διαδικτυακού του φίλου ο οποίος αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Σε δυο μέρες κλείνουμε δυο μήνες καραντίνα και μακριά από τη θάλασσα και δεν έχει βγει ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος να μας πει με πια λογική να μην μπορεί να πάει ο κυνηγός με το σκύλο του στο βουνό και ο ψαράς με τη βάρκα του στη θάλασσα. Κύριοι της κυβέρνησης εκλεχτήκατε για να βρίσκετε λύσεις για προστατεύεται την υγεία του πολίτη, αλλά και το εισόδημά του. Αρχίζω και αμφιβάλω αν πετύχατε αυτό το σκοπό σε τούτη την κρίση».
Tags:
ΣΥΡΙΖΑ, Μέτρα, κυνήγι, ψάρεμα, lockdown, κορονοϊός, καραντίνα, Παύλος Πολάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK