00:52 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Για ακόμη μία φορά η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη τα έχει κάνει μπάχαλο και με τα σχολεία και αδιαφορεί για τις εισηγήσεις των επιστημόνων» τονίζει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Για κυβερνητικό μπάχαλο κάνει λόγο ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας το άνοιγμα των σχολείων στις 11 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, ο Στέργιος Καλπάκης, αφού αναφέρεται στις δηλώσεις της υπουργού Παιδείας. η οποία νωρίτερα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τελικά, επιτίθεται στην κυβέρνηση, σημειώνοντας πως για μία ακόμη φορά αδιαφόρησε για τις εισηγήσεις των επιστημόνων.

«Τo κυβερνητικό μπάχαλο με τα σχολεία συνεχίζεται» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική δήλωσή του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Προσθέτει, δε, ότι «το πρωί η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος ανακοίνωσε πως τελικά τα σχολεία μπορεί να μην ανοίξουν τη Δευτέρα», ενώ «μετά από δύο ώρες, η υφυπουργός Παιδείας δήλωσε πως θα ανοίξουν κανονικά και δεν χρειάζεται να περιμένουμε τις εισηγήσεις της Επιτροπής».

«Για ακόμη μία φορά η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη τα έχει κάνει μπάχαλο και με τα σχολεία και αδιαφορεί για τις εισηγήσεις των επιστημόνων» συνεχίζει ο κ. Καλπάκης, καλώντας τον πρωθυπουργό «επιτέλους να σοβαρευτεί και να μην παίζει με την υγεία εκπαιδευτικών, των μαθητών και με την αγωνία των γονέων».

«Η Επιτροπή των ειδικών είναι για να κάνει εισηγήσεις βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων και όχι για να επικυρώνει τις πολιτικές αποφάσεις του κ. Μητσοτάκη» καταλήγει.

Tags:
κορονοϊός, καραντίνα, Μέτρα, δημοτικό σχολείο, σχολεία, σχολείο, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK