00:48 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2533)
0 10
Βρείτε μας

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στις καταγγελίες ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών οι οποίοι ανέφεραν ότι «το 80% των θυμάτων κορονοϊού πέθανε εκτός ΜΕΘ».

Επίθεση στην κυβέρνηση ότι συνεχίζει να «σφυρίζει αδιάφορα για τις καταγγελίες γιατρών πως το 80% των θυμάτων του δεύτερου κύματος πέθανε εκτός ΜΕΘ», εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει, «εδώ και τρεις μέρες, μία μετά την άλλη οι ενώσεις νοσοκομειακών γιατρών, καταγγέλλουν το απύθμενο θράσος του κ. Κοντοζαμάνη, ο οποίος επέρριψε τις ευθύνες στους γιατρούς». 

«Σε αυτούς δηλαδή που παρά την εγκληματική ολιγωρία της κυβέρνησης στην ενίσχυση του ΕΣΥ, δίνουν κάθε μέρα τη μάχη με αυτοθυσία για να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Και όχι στον ίδιο τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς του, που δήλωναν πως αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ, θα είχαμε και περισσότερα θύματα» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Ζητά να γίνει γνωστό το ποσοστό των θανάτων από κορονοϊό εκτός ΜΕΘ και σχολιάζει πως «μέσα στον πανικό της η κυβέρνηση αποφάσισε τον εύκολο δρόμο», δηλαδή, «να φορτώσει τις ευθύνες στους υγειονομικούς για να ξεφορτωθεί τη δική της ανικανότητα». 

«Καλούμε την κυβέρνηση αντί να ψάχνει για αποδιοπομπαίους τράγους για τα δικά της λάθη, έστω και τώρα να ενισχύσει πραγματικά το σύστημα υγείας» καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2533)
Tags:
ΜΕΘ, νεκροί, COVID-19, κορονοϊός, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK