03:27 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 21
Βρείτε μας

Οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης αναλαμβάνουν κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, θέση από την οποία παύεται ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Με απόφαση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ο Ανδρέας Λοβέρδος απαλλάσσεται από τα καθήκοντα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. 

Όπως ανακοινώθηκε από το ΚΙΝΑΛ, «με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης».

Σε μία λιτή αναφορά στην αντικατάστασή του ο κ. Λοβέρδος ευχαρίστησε την κ. Γεννηματά για την εκπροσώπηση του κόμματος στη Βουλή επί 5,5 χρόνια.

«Η αντικατάστασή μου ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής υπήρξε επιλογή και απόφαση της προέδρου κ. Φ.Γεννηματά, την οποία και ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου παρείχε να εκπροσωπώ στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επί πεντέμισι έτη» αναφέρει.

Tags:
Κίνημα Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, Φώφη Γεννηματά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK