15:11 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 31
Βρείτε μας

Δηκτικό ήταν το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την τηλεοπτική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, που προβλήθηκε την Τρίτη (12/01), με την Αξιωματική Αντιπολίτευση να επισημαίνει πως ο πρωθυπουργός «εμφανίστηκε σαν να κυβερνά μια άλλη χώρα».

Αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχετικά με την τηλεοπτική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 την Τρίτη (12/01), αφού το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τόνισε πως ο πρωθυπουργός «εμφανίστηκε σαν να κυβερνά μια άλλη χώρα».

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επισημαίνεται:

«Η συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη, σήμερα, ήταν προσπάθεια ταπείνωσης της κοινής λογικής. Φαίνεται ότι η ανέμελη στιγμή του στην Πάρνηθα έχει μακρά διάρκεια. Ο κ. Μητσοτάκης, σήμερα, ήταν μια βαθιά απογοήτευση για όσους ήλπιζαν ότι θα δώσει κάποιες πειστικές απαντήσεις για τα εγκληματικά λάθη και τις παραλείψεις της κυβέρνησής του που έχουν οδηγήσει σε δραματικό απολογισμό σε απώλειες συνανθρώπων μας. Εμφανίστηκε σαν να κυβερνά μια άλλη χώρα, που το σύστημα υγείας της δεν έχει καταρρεύσει, που η οικονομία της δεν βρίσκεται στη χειρότερη ύφεση μεταπολεμικά, που οι επιχειρηματίες δεν βρίσκονται σε απόγνωση και οι εργαζόμενοι στην απόλυτη ανασφάλεια».

Ακόμα, από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δηλώνουν πως ο πρωθυπουργός «δεν βρήκε μια κουβέντα να πει για τους υγειονομικούς που δέχονται καθημερινά επιθέσεις από τους υπουργούς του, για τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους σε σχολικές αίθουσες ασφυκτικά γεμάτες και με ανοιχτά παράθυρα μέσα στο κρύο».

Επιπλέον, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης υπογραμμίζει πως ο Μητσοτάκης απέφυγε να δεσμευθεί για δημοσιοποίηση των πρακτικών των συνεδριάσεων της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων ώστε να διευκρινιστεί «τι πραγματικά οδήγησε στην τραγωδία της Θεσσαλονίκης».

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημειώνει το εξής:

«Αντίθετα, τα βρήκε όλα τέλεια με τα εμβόλια που, μετά τις υποσχέσεις για 2 εκατομμύρια τον πρώτο μήνα, τώρα πανηγυρίζουν για 8.000 την ημέρα. Όλα τέλεια με εμβολιαστικά κέντρα που στέλνουν κόσμο στην άλλη άκρη της κάθε περιοχής απ' όπου διαμένουν για εμβόλιο. Όλα τέλεια και με την ιχνηλάτηση, που απλά δεν υπάρχει γιατί δεν γίνονται μαζικά τεστ ούτε και συνταγογραφούνται για να είναι προσβάσιμα στον πληθυσμό».
Tags:
Συνέντευξη, Κυριάκος Μητσοτάκης, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK