00:37 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Απαντήσεις από τη Φώφη Γεννηματά αναφορικά με την αντικατάσταση του Ανδρέα Λοβέρδου.

Για την απόφασή της να «καθαιρέσει» τον Ανδρέα Λοβέρδο από τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής, μίλησε η Φώφη Γεννηματά σημειώνοντας πως «δεν έφαγα κανέναν Λοβέρδο», απλά αξιοποιεί όλα τα στελέχη του Κινήματος. 

«Πεντέμισι χρόνια ήταν αρκετά ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος» είπε στον ΑΝΤ1 και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης θα εκφράσουν με τον καλύτερο τρόπο την αντιπολιτευτική γραμμή του ΚΙΝΑΛ. 

Σε ερώτηση για το αν έβλεπε τον κ. Λοβέρδο ως πιθανό αντίπαλο σε μία νέα διαδικασία εκλογής προέδρου, διαβεβαίωσε πως «ποτέ δεν λειτούργησα με τέτοια μέτρα και σταθμά μικρότητας».

Η Φώφη Γεννηματά υποστήριξε πως τα εσωκομματικά θα μας απασχολήσουν πολύ αργότερα και υποστήριξε πως το ΚΙΝΑΛ δέχεται «πόλεμο», αφήνοντας, έτσι, αιχμές κατά του Μεγάρου Μαξίμου.

«Δεν υπάρχει Κίνημα Αλλαγής που να κοιτάζει μία προς τον ΣΥΡΙΖΑ και μία προς τη ΝΔ» ξεκαθάρισε και πρόσθεσε πως το ΚΙΝΑΛ κοιτάζει μπροστά και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις.

Tags:
ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, Φώφη Γεννηματά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK