04:01 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1534)
0 02
Βρείτε μας

Τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά της COVID-19 έκανε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», το πρωί της Δευτέρας.

Τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού έκανε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, το πρωί της Δευτέρας.

Γυναίκα έξω από τη Βουλή
© Φωτογραφία : Alexandros Michailidis / SOOC
Η κα Γεννηματά είχε λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου στις 4 Ιανουαρίου.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι η σκέψη της είναι κάθε σπίτι που δεν του αρκεί ο συμβολισμός, «που εμείς οι πολιτικοί δώσαμε με τον εμβολιασμό μας».

Η ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά

«Σήμερα έκανα και τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Η σκέψη μου είναι σε κάθε σπίτι που δεν του αρκεί ο συμβολισμός, που εμείς οι πολιτικοί δώσαμε με τον εμβολιασμό μας. Σε κάθε σπίτι, σε όλη την Ελλάδα, που περιμένει τα εμβόλια που αργούν και η αγωνία μεγαλώνει» έγραψε στην ανάρτησή της στο Twitter.

Και επισήμανε:

«Σε κάθε σπίτι που δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει το τεστ, που πιέζεται οικονομικά, κοινωνικά και δεν αρκείται στις ευχές και στα διαγγέλματα. Σε κάθε οικογένεια, που θέλει σχέδιο για την καραντίνα, για το ασφαλές άνοιγμα, για το άνοιγμα των σχολείων, προοπτική για τον εμβολιασμό, την εργασία, τη ζωή και την ελευθερία».
Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1534)
Tags:
πανδημία, ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, εμβόλιο, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK