18:29 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Για ΦΕΚ «χουντικής κοπής» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 σχετικά με την απόφαση για απαγόρευση των συναθροίσεων.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη επιμένει στον «αντιδημοκρατικό και αυταρχικό δρόμο της απαγόρευσης του δικαιώματος των συναθροίσεων» αναφέρει το ΜέΡΑ25 σε ανακοίνωσή του επικρίνοντας έντονα την απόφαση για απαγόρευση των συναθροίσεων. 

Στη συνέχεια κάνει λόγο για ένα «χουντικής κοπής ΦΕΚ» με το οποίο τίθενται στο στόχαστρο «η νεολαία και το φοιτητικό κίνημα που αντιδράει στον εκτρωματικό νόμο Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη».

«Τη στιγμή που ο κ. Γεωργιάδης δηλώνει ικανοποιημένος από την εικόνα στην Ερμού και η κυβέρνηση συνεχίζει να νομοθετεί για καίρια ζητήματα εν μέσω πανδημίας, επιτρέπουν στους πολίτες μόνο να καταναλώνουν και όχι να διαδηλώνουν, αψηφώντας ακόμα και τις παροτρύνσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το Μέρα25, η απαγόρευση συναθροίσεων «δεν έχει καμία ειδική αιτιολογία» ενώ δεν προκύπτει και από κάποια εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων. Παράλληλα, σημειώνεται ότι «καταπατάται το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και καταλύεται το Σύνταγμα».

Tags:
Κυβέρνηση, συγκέντρωση, απαγόρευση, ΜέΡΑ25
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK