08:59 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΜΜΑΤΑ
Λήψη σύντομου url
0 21
Βρείτε μας

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς ακούγεται να χρησιμοποιεί ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης αναφερόμενος στη Δεξιά, προκαλώντας την έκρηξη της ΝΔ.

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία μετά από ηχητικό απόσπασμα που μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο «Παραπολιτικά» και αναφέρεται ότι ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης κάνει λόγο για «κ@@@δεξιούς της ΕΡΕ».

Στο απόσπασμα, σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά» ακούγεται ο κ. Ξυδάκης να εξηγεί ότι ο φιλελευθερισμός έχει ενταχθεί εδώ και δεκαετίες στην ατζέντα της Αριστεράς, καθώς έχει εγκαταλειφθεί από τη Δεξιά και προσθέτει ότι πάντα η Αριστερά στο λόγο υπέρ ελευθερίας είναι φιλελεύθερη.

«Αυτοί δεν είναι φιλελεύθεροι, κ@@@δεξιοί είναι, ΕΡΕ είναι» σημειώνει.

Η αποστροφή αυτή προκάλεσε την έκρηξη της ΝΔ η οποία κάνει λόγο για τοξικότητα, μίσος, εμφυλιοπολεμικό κλίμα που απορρέει από τα ακραία και προσβλητικά λόγια του πρώην αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού επί ΣΥΡΙΖΑ. «Αναδύεται ο πολιτικός "πολιτισμός" του» σημειώνει η ΝΔ. 

«Τα όσα ακραία και προσβλητικά είπε για τους ψηφοφόρους και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Ξυδάκης αποτελούν ντροπή. Είναι ντροπή η τοξικότητα, το μίσος, το εμφυλιοπολεμικό κλίμα και ο πολιτικός "πολιτισμός" που αναδύεται από τα λόγια του πρώην αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού επί ΣΥΡΙΖΑ. Ας τον χαίρεται ο κ. Τσίπρας» τονίζει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.
Tags:
αριστερά, δεξιά, ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, Νέα Δημοκρατία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK