18:47 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αναστάτωση προκάλεσε στους λάτρεις της Fanta με γεύση λεμόνι, η είδηση ότι η εταιρεία αποφάσισε να αποσύρει τη συγκεκριμένη γεύση με τους χρήστες του twitter να βομβαρδίζουν την εταιρεία με ερωτήσεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια φανατική του αναψυκτικού ρώτησε την εταιρεία μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, εάν αυτό έχει αποσυρθεί από την κυκλοφορία.

Η Fanta, απάντησε, με ένα tweet, που αργότερα διεγράφη.

«Δυστυχώς η Fanta λεμόνι έχει αποσυρθεί. Αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε τις 12 διαφορετικές γεύσεις στο Fanta.com για να δείτε ποιες είναι διαθέσιμες κοντά σας».

Όταν η εταιρεία ερωτήθηκε γιατί, απάντησε πάλι με ένα tweet που διέγραψε ξανά πως πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι που οδηγούν στην απόσυρση ενός προϊόντος αλλά κυρίως είναι συνάρτηση του ενδιαφέροντος που δείχνουν οι καταναλωτές για αυτό το προϊόν.

Ωστόσο, επρόκειτο απλά για λάθος. Σύμφωνα με την Evening Standard, το άτομο που χειριζόταν τον λογαριασμό twitter, δεν είχε σωστή πληροφόρηση.

Η εταιρεία, μάλιστα, απάντησε ατομικά στους πικραμένους από το νέο, χρήστες του twitter, ενημερώνοντας τους πως το αναψυκτικό δεν πρόκειται να αποσυρθεί. Εκανε γνωστό ακόμη ότι ποτό δεν είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο στις ΗΠΑ αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο για τις υπόλοιπες χώρες.

Tags:
Fanta, Twitter
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK