06:02 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μερικές φορές ακόμη και οι τρομοκράτες... νοιάζονται! Η τρομοκρατική οργάνωση αλ-Σαμπάμπ ανακοίνωσε ότι θα απαγορεύσει τη χρήση πλαστικών τσαντών στις περιοχές που ελέγχει για να προστατεύσει την ευζωία ανθρώπων και ζώων.

Η σομαλική τρομοκρατική οργάνωση αλ-Σαμπάμπ που πρόσκειται στην αλ-Κάιντα και που είναι υπεύθυνη για μια σειρά επιθέσεων αυτοκτονίας και σφαγών σε όλη την ανατολική Αφρική, γίνεται και πάλι αντικείμενο συζήτησης σε όλο τον κόσμο για έναν πολύ διαφορετικό λόγο, αφού πλέον επέβαλε μια οικολογική απαγόρευση της πλαστικής σακούλας.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της οργάνωσης, το Radio Andalus, ανακοίνωσε ότι η οργάνωση δεν θα συνέχιζε να ανέχεται και να επιτρέπει την καταστροφή της ομορφιάς της νότιας Σομαλίας από τις πλαστικές σακούλες τονίζοντας ότι αποτελούν «σοβαρή απειλή στην ευζωία ανθρώπων και ζώων».

Η απαγόρευση των πλαστικών τσαντών αποτελεί την τελευταία απαγόρευση, ύστερα από μια σειρά άλλων, στις περιοχές που ελέγχει η αλ-Σαμπάμπ, αφού στο παρελθόν έχει απαγορεύσει τη δυτική μουσική, το σινεμά, τα δορυφορικά πιάτα, τα smartphones και τις ανθρωπιστικές οργανώσεις.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιοχής, οι λεπτομέρειες για το πώς θα εφαρμοστεί το μέτρο της απαγόρευσης των πλαστικών τσαντών, θα ανακοινωθεί σύντομα.

Tags:
τρομοκρατική οργάνωση, απαγόρευση, πλαστική σακούλα, αλ Σαμπάμπ, Σομαλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK