23:02 22 ΑΠΡΙΛΙΟY 2019
Το Κρεμλίνο στη Μόσχα

Τζαμπάροφ: Λάθος απόφαση η απέλαση ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα

© Sputnik / Vladimir Pesnya
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Οι εξελίξεις με την απέλαση των ρώσων διπλωματών (17)
1 0 0

Για λανθασμένη κίνηση εκ μέρους της Ελλάδας κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Τζαμπάροφ, σχολιάζοντας την απέλαση ρώσων διπλωματών από τη χώρα.

Η απόφαση της Ελλάδας να απελάσει τους ρώσους διπλωμάτες είναι λανθασμένη. Υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με το επίπεδο φιλίας της χώρας απέναντι στη Ρωσία, είπε χαρακτηριστικά ο Βλαντίμιρ Τζαμπάροφ, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Η δήλωση αυτή έρχεται έπειτα από το δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα αποφάσισε να απελάσει δύο ρώσους διπλωμάτες και να απαγορεύσει την είσοδο σε άλλους δύο. Άμεση ήταν η αντίδραση της Μόσχας, με το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών να ανακοινώνει πως θα προχωρήσει στην απέλαση δύο ελλήνων διπλωματών.

Το άρθρο της Καθημερινής» ανέφερε πως διπλωματικές τόνιζαν ότι η απόφαση της Αθήνας συνδέεται αποκλειστικά με τη δράση των συγκεκριμένων τεσσάρων ατόμων και όχι με τη γενικότερη καλή διάθεση της Ελλάδας έναντι της».

Θέμα:
Οι εξελίξεις με την απέλαση των ρώσων διπλωματών (17)
Tags:
διπλωμάτες, ρώσοι διπλωμάτες, απέλαση, Ελλάδα, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK