07:41 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο διάσημος σταρ του Χόλυγουντ είχε καταθέσει αγωγή σε βάρος τους ότι ξόδεψαν εν αγνοία του, εκατομμύρια από την περιουσία του. Εκείνοι δημοσίευσαν έγγραφα ότι δαπανούσε 2 εκατ. δολάρια το μήνα για την πολυτελή ζωή του. Η υπόθεση έκλεισε όταν οι δυο πλευρές έφτασαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Με εξωδικαστικό συμβιβασμό έκλεισε ο Τζόνι Ντεπ τη δικαστική διαμάχη που είχε ξεκινήσει εναντίον των πρώην μάνατζερ του. Ο ηθοποιός, είχε καταθέσει αγωγή σε βάρος τους, με την οποία κατήγγειλε ότι ξόδεψαν εκατομμύρια από την περιουσία του, χωρίς την άδειά του.

Περνώντας στην αντεπίθεση, η εταιρεία Management Group, που χειρίζονταν τις υποθέσεις του Ντεπ κατέθεσε έγγραφα για να πιστοποιήσει ότι ο ίδιος ο ηθοποιός ήταν υπεύθυνος για την οικονομική του κατρακύλα. Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο σταρ φέρεται να δαπανούσε 2 εκατ. δολάρια το μήνα για κρασί, κατοικία, γιοτ και προσωπικό. Ο ίδιος ο Ντεπ δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Rolling Stone: «Είναι προσβλητικό να πω ότι ξόδεψα 30.000 δολάρια για κρασί, γιατί ήταν πολύ περισσότερο».

Η δίκη του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Management Group είχε οριστεί για τις 15 Αυγούστου, αλλά το Variety αναφέρει ότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν εξωδικαστικά.

«Η δίκη που θα γινόταν εναντίον της Management Group και η διευθέτησή της, αποτελεί ακόμα μία απόδειξη ότι ο Τζόνι είναι αποφασισμένος να αναλάβει αποφασιστική δράση για να προστατεύσει την προσωπική και καλλιτεχνική του φήμη, προς το συμφέρον της οικογένειάς του και της σταδιοδρομίας του», δήλωσε η εκπρόσωπος του Ντεπ στο Page Six.

Σχετικά:

Περιζήτητος από τις Ρωσίδες ο Τζόνι Ντεπ!
Tags:
ηθοποιοί, Τζόνι Ντεπ, Χόλυγουντ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK