19:03 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η βρετανίδα μονάρχης φαίνεται πως δεν επέλεξε τυχαία τις καρφίτσες που φορούσε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Ντόναλντ Τραμπ και της συζύγου του στη Βρετανία.

Η βασίλισσα Ελισάβετ η Β' της Βρετανίας είναι πιθανό να επιχείρησε να περάσει έμμεσα πολιτικά μηνύματα μέσα από τα κοσμήματα που επέλεξε να φορέσει κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και της συζύγου του Μελάνια.

Όπως αναφέρει το Sputnik International, επικαλούμενο αναφορές στο Twitter, την ημέρα της άφιξης του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ στη Βρετανία, η βασίλισσα Ελισάβετ φορούσε μια καρφίτσα την οποία της είχε δωρίσε το ζεύγος Ομπάμα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους επίσκεψης στη Βρετανία.

Την επόμενη ημέρα, κατά τη διάρκεια της συνάντησής της με τον αμερικανό πρόεδρο Τραμπ φορούσε μια διαμαντένια καρφίτσα την οποία φορούσε η Βασιλομήτωρ κατά την κηδεία του Βασιλιά Γεώργιου του VI, το 1952.

Την τελευταία ημέρα φόρεσε μια καρφίτσα την οποία της είχε δώσει ο Γενικός Κυβερνήτης του Καναδά Ντέιβιντ Τζόνστον. Υπενθυμίζουν ότι οι σχέσεις των ΗΠΑ με τον Καναδά δεν διανύουν την καλύτερη φάση τους τον τελευταίο καιρό λόγω του εμπορικού πολέμου που έχει ξεσπάσει.

Tags:
καρφίτσες, Μπαράκ Ομπάμα, βασίλισσα Ελισάβετ, Ντόναλντ Τραμπ, Βρετανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK