18:06 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Κορίτσι από την Οκλαχόμα ψάρεψε ένα ψάρι συγγενικό με πιράνχα το οποίο έχει δόντια που θυμίζουν ανθρώπου και το οποίο κανονικά συναντάται στους ποταμούς Αμαζόνιο και Ορινόκο.

Ένα κορίτσι από την Οκλαχόμα επέστρεψε σπίτι του την προηγούμενη εβδομάδα με μία αναπάντεχη «ψαριά», ένα τροπικό ψάρι με δόντια που θυμίζουν ανθρώπου!

Το ψάρι ονομάζεται πάκου, είναι συγγενικό του πιράνχα και συναντάται κατά κύριο λόγο στον Αμαζόνιο και τον ποταμό Ορινόκο. Ωστόσο βρίσκεται ολοένα και συχνότερα στα ύδατα άλλων περιοχών εξαιτίας κυρίως ανθρώπων που τα αφήνουν σε ρέματα και λίμνες όταν γίνουν υπερβολικά μεγάλα για… το ενυδρείο τους.

Κάπως έτσι, η 11χρονη Κέντεντι Σμιθ κατόρθωσε να πιάσει ένα εξ αυτών στη λίμνη Φορτ Κομπ της Οκλαχόμ, ενώ ψάρευε με δολώματα, σύμφωνα με το Τμήμα Προστασίας Άγριας Ζωής της Οκλαχόμα.

Απλώς ψάρευε «όπως κάνουν τόσα παιδιά και τράβηξε αυτό το πολύ ασυνήθιστο ψάρι», δήλωσε ο υπεύθυνος του τμήματος, στο τοπικό δίκτυο KFOR. «Είναι πολύ σπάνιο ευτυχώς. Θέλουμε αυτόχθονα ψάρια στην Οκλαχόμα — όχι πάκου, ή οποιοδήποτε άλλο μη ντόπιο ψάρι όπως αυτό ή ένα εξωτικό ψάρι».

Tags:
ψάρεμα, πιράνχα, πάκου, τροπικό ψάρι, ΗΠΑ, Οκλαχόμα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK