12:38 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Φορώντας μόνο τις κάλτσες και τα αθλητικά του, έκοβε βόλτες πάνω στο ποδήλατό του στην γερμανική πόλη Κίελο. Οι αρχές τον ψάχνουν για να του κόψουν κλήση για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Εν μέσω ενός κύματος καύσωνα που πλήττει τη Γερμανία, οι αρχές εντόπισαν έναν άνδρα να κάνει ποδήλατο φορώντας μόνο τις κάλτσες και τα αθλητικά του παπούτσια.

Το ραντάρ των αρχών ενεργοποιήθηκε επειδή ο γυμνός ποδηλάτης είχε ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο ταχύτητας. Η ταυτότητά του πάντως, παραμένει έως τώρα άγνωστη.

Συγκεκριμένα, μια από τις ζεστές νύχτες του Ιουλίου, ο απελευθερωμένος ποδηλάτης ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα καθώς διέσχιζε τους δρόμους στην πόλη Κίελο στο γερμανικό κρατίδιο του Σλέσβιχ-Χόλσταϊν.

Ο άνδρας φορώντας λιγότερα και από τα απαραίτητα, έτρεχε με το ποδήλατό του με 47 χλμ την ώρα, δηλαδή 17 χιλιόμετρα πάνω από το όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο δρόμο.

Φωτογραφία του βιαστικού και γυμνού ποδηλάτη δόθηκε στη δημοσιότητα, ωστόσο οι αρχές ακόμη τον ψάχνουν για να του επιδώσουν μια κλήση των 25 ευρώ.

Tags:
Γυμνή Ποδηλατοδρομία, ποδηλασία, Γερμανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK