ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις προκριματικές εκλογές για τη Γερουσία στο Μιζούρι των ΗΠΑ αποκλείστηκε προσωρινά από το Twitter αφότου ανήρτησε εικόνα gif με τον Στάλιν!

Το κοινωνικό δίκτυο Twitter απαγόρευσε στον Όστιν Πίτερσεν να ανεβάσει αναρτήσεις για 12 ώρες τη Δευτέρα αφότου ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων ανέβασε μία εικόνα τύπου GIF με τον Στάλιν να «δίνει διαταγή» για τα Γκούλαγκ, απαντώντας έτσι σε κατηγορίες για συμπαιγνία με τη Ρωσία.

Η ειρωνική εικόνα χρησιμοποιείται συχνά από χρήστες σε διαδικτυακούς διαξιφισμούς και μάλιστα περιλαμβάνεται στη βάση φωτογραφιών του ίδιου του Twitter!

Ο Πίτερσεν, μιλώντας στην τηλεόραση του RT, δήλωσε πως το Twitter είναι «απειλή για τη δημοκρατία» και πως παρεμβαίνει στην εκλογική διαδικασία. Όπως εξήγησε, η επίμαχη φωτογραφία με τον Στάλιν βρέθηκε στο στόχαστρο του κοινωνικού δικτύου μετά από μαζικά παράπονα πολιτικών αντιπάλων του, οι οποίοι κατέθεσαν παρόμοιες αναφορές κατηγορώντας τον για λεκτική επίθεση.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν κάποιος υπαινίχθη ότι ο Πίτερσεν συνεργάζεται με τη Μόσχα επειδή η καμπάνια του δέχεται δωρεές σε… κρυπτονομίσματα.

Tags:
Twitter, Στάλιν, Όστιν Πίτερσεν, Μιζούρι, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK