16:16 05 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών στις ΗΠΑ ζήτησε από τους πολίτες να μην πλένουν και επαναχρησιμοποιούν προφυλακτικά και το Twitter αντέδρασε με χιούμορ.

Το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) με ανακοίνωση που εξέδωσε την προηγούμενη εβδομάδα προειδοποίει τους Αμερικανούς να μην πλένουν και επαναχρησιμοποιούν προφυλακτικά!

«Το λέμε επειδή άνθρωποι το κάνουν: Μην πλένετε ή επαναχρησιμοποιείτε προφυλακτικά. Χρησιμοποιήστε καινούριο για κάθε σεξουαλική πράξη», έγραψε το CDC στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

​Όπως αναφέρεται, στον ιστότοπο του CDC, η χρήση (νέων) προφυλακτικών μειώνει τον κίνδυνο σεξουαλικής μετάδοσης ασθενειών όπως του ιός της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV) και της ιογενούς ηπατίτιδας. Χρησιμοποιώντας σωστά προφυλακτικά για άντρες και γυναίκες μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποτροπή εγκυμοσύνης, προσθέτει το CDC.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter αντέδρασε με χιούμορ στην ανακοίνωση του Κέντρου. «Λοιπόν, και τι στο καλό υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω τώρα με όλα αυτά τα προφυλακτικά στο πλυντήριο πιάτων;» έγραψε χρήστης του κοινωνικού δικτύου.

​Άλλος αναρωτήθηκε εάν οι άνθρωποι συνηθίζουν να πλένουν και να επαναχρησιμοποιούν τα προφυλακτικά, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μία χαρακτηριστική κινούμενη εικόνα…

Tags:
ηπατίτιδα, HIV, προφυλακτικά, CDC, Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, Twitter, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK