00:11 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Η πρώην Γενική Εισαγγελέας της Βενεζουέλας, Λουίζα Ορτέγκα Ντίαζ

Η πρώην Εισαγγελέας της Βενεζουέλας αρνείται ότι σχετίζεται με την επίθεση στον Μαδούρο

© AP Photo / Ariana Cubillos
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η πρώην Γενική Εισαγγελέας της Βενεζουέλας, Λουίζα Ορτέγκα Ντίαζ, απέκρουσε τις καταγγελίες του Καράκας ότι ευθύνεται για την οργάνωση της απόπειρας δολοφονίας του Προέδρου Νικολά Μαδούρο, λέγοντας ότι εάν ήταν πραγματικά πίσω από την επίθεση, θα ήταν επιτυχής.

Αρνείται η πρώην Γενική Εισαγγελέας της Βενεζουέλας, Λουίζα Ορτέγκα Ντίαζ, ότι σχετίζεται με την απόπειρα δολοφονίας του βενεζουελάνου Προέδρου.

«Ο αγώνας μου κατά της τυραννίας γίνεται μόνο με το όπλο που μου παρέχει ο νόμος. Εσύ, ο Χόρχε Αρρεάσα και ο επικεφαλής σου Νικολά Μαδούρο, γνωρίζετε καλά ότι όταν σχεδιάζω κάτι, το κάνω καλά. Αν ήμουν πίσω από αυτό το σχέδιο, η χώρα θα γιορτάζει ήδη την ελευθερία της. Σταματήστε να ψεύδεστε», έγραψε η πρώην εισαγγελέας στο Twitter.

Την Κυριακή, ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας, Χόρχε Αρρέασα, κατηγόρησε τον Ορτέγκα Ντίαζ, καθώς και τον Κολομβιανό πρόεδρο Χουάν Μανουέλ Σάντος, μεταξύ άλλων, για τη διοργάνωση της επίθεσης εναντίον του προέδρου. Ο ηγέτης της Κολομβίας αντέκρουσε τους ισχυρισμούς.

Το Σάββατο, η στρατιωτική παρέλαση στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, στην οποία παρέστη ο Μαδούρο, διακόπηκε από μια απόπειρα δολοφονίας κατά του προέδρου.

Μια ομάδα ανταρτών της Βενεζουέλας, οι Flannel Soldiers, ανέλαβε την ευθύνη λέγοντας ότι είχαν χρησιμοποιήσαν δύο drones φορτωμένα με εκρηκτικά.

Σχετικά:

Υπουργός Βενεζουέλας: Για έξι μήνες προετοίμαζαν την απόπειρα δολοφονίας του Μαδούρο
Μαδούρο: Ευχαριστώ όσους καταδίκασαν την απόπειρα δολοφονίας μου
Μπόλτον: Οι ΗΠΑ δεν έχουν καμία ανάμιξη στην απόπειρα δολοφονίας του Μαδούρο
Την απόπειρα δολοφονίας του Μαδούρο καταδίκασε η Μόσχα
Απόπειρα δολοφονίας του Μαδούρο μέσω drone
Tags:
Drone, επίθεση, Νικολάς Μαδούρο, Βενεζουέλα, Κολομβία, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK