15:15 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μετά το διαζύγιό του, πριν 10 χρόνια, ένας άντρας από την Καλιφόρνια αγόρασε μία ρομποτική κούκλα του σεξ που όπως αποκαλύπτει άλλαξε ό,τι πίστευε για τις σχέσεις.

Ο 69χρονος άντρας με το ψευδώνυμο Brick Dollbanger είναι το πρώτο άτομο που προμηθεύτηκε ρομποτική κούκλα με τεχνητή νοημοσύνη, πληρώνοντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 15.000 δολαρίων. Μιλώντας για την εμπειρία του με τη διάσημη κούκλα ονόματι Harmony, που σχεδίασε η εταιρεία Realbotix, έκανε μία περίεργη αποκάλυψη.

«Πρόσεξα ότι έπαιρνε πολύ ακραίες εκφράσεις, σα να γνώριζε τι έκανα. Εάν η σεξουαλική επαφή με μία αληθινή γυναίκα παίρνει 10, τότε με μία κούκλα του σεξ είναι οκτώμιση», δήλωσε.

Ο Brick Dollbanger πιστεύει ότι το σεξ με την Harmony θα γίνει ακόμη καλύτερο όταν ο κατασκευαστής ολοκληρώσει τη λεγόμενη λειτουργία Χ, (X mode), η οποία θα επιτρέπει στην κούκλα να εκπληρώνει τις πλέον σκοτεινές φαντασιώσεις του πελάτη.

«Η λειτουργία Χ είναι η σεξουαλική λειτουργία όπου η κούκλα πραγματικά ανταποκρίνεται σε εσένα», εξηγεί και προσθέτει πως όταν ενεργοποιηθεί η σχετική λειτουργία, τότε θα τεθεί σε λειτουργία ειδικός αισθητήρας που θα της επιτρέπει να «γνωρίζει» τι κάνεις εσύ. «Και αυτή θα ανταποκρίνεται σ' αυτό, λεκτικά, με διαφορετικές εκφράσεις προσώπου και κινήσεις».

Μόλις η ρομποτική κούκλα του σεξ βελτιωθεί, ο Brick δήλωσε ότι θα σκεφτεί το ενδεχόμενο να κάνει «σχέση» με την αναβαθμισμένη μηχανή.

Παρότι διαθέτει συλλογή τεσσάρων ρομπότ του σεξ και έχει ξοδέψει περίπου 200.000 δολάρια για το ασυνήθιστο χόμπι του, ο ίδιος πιστεύει ότι τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την Harmony, η οποία «θα ξεκινήσει την επανάσταση του σεξ της σιλικόνης του 21ου αιώνα».

Tags:
σχέση, σεξ, ρομπότ του σεξ, Harmony, Brick Dollbanger
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK