23:32 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μία γυναίκα, σύμβουλος πνευματικής καθοδήγησης, από το Μπρίστολ δήλωσε ότι προσπαθεί να συλλάβει παιδί από τον σύντροφό της που τυγχάνει να είναι... φάντασμα.

Η γυναίκα αυτοαποκαλείται Amethyst Realm και μιλώντας στην αυστραλιανή εφημερίδα New Idea, ισχυρίστηκε πως έχει «σοβαρή» σχέση με ένα πνεύμα από την Αυστραλία, με το οποίο και ελπίζει να αποκτήσει οικογένεια!

«Είναι αρκετά σοβαρό. Μάλιστα έχουμε σκεφτεί να αποκτήσουμε ένα παιδί-φάντασμα. Ξέρω πως αυτό ακούγεται τρελό, όμως το έχω εξετάσει και δε νομίζω ότι είναι εντελώς αδύνατο», δήλωσε.

Η Amethyst Realm έχει μία θεωρία σύμφωνα με την οποία η φανταστική εγκυμοσύνη, μία πραγματική ιατρική περίπτωση, είναι στην πραγματικότητα ένα «μωρό-φάντασμα» παγιδευμένο στο σώμα ανθρώπου. Η ίδια πιστεύει ότι εφόσον το μυαλό μίας γυναίκας δεν μπορεί να επεξεργαστεί το ενδεχόμενο να συλλάβει από φάντασμα, δεν μπορεί να φτάσει στην ολοκλήρωση της κύησης. Η γυναίκα ελπίζει να βρει έναν τρόπο να τα καταφέρει.

Περιγράφοντας πώς συνάντηση το πνεύμα, εξηγεί ότι ένιωσε «απίστευτη ενέργεια». Είπε ότι το φάντασμα την ακολούθησε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ζει, πριν έξι μήνες και από τότε είναι μαζί του.

Σε παλιότερη συνέντευξή της, τον Δεκέμβριο του 2017, η Amethyst ομολόγησε ότι έχει σεξουαλικές επαφές με φαντάσματα τα τελευταία 11 χρόνια. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι έχει κάνει σεξ με 20 διαφορετικά πνεύματα και πως την ικανοποιούν περισσότερο απ' ό,τι οι πραγματικοί, εν ζωή, άντρες.

Tags:
σεξ, πνευματική καθοδήγηση, φάντασμα, Amethyst Realm, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK