08:18 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2019
Η Άσμα αλ Άσαντ

Με καρκίνο του μαστού διαγνώστηκε η Άσμα αλ Άσαντ

© Φωτογραφία: instagram.com/asmaalassad
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 00
Βρείτε μας

Θεραπεία για τα πρώτα στάδια καρκίνου του μαστού ξεκίνησε η Άσμα, σύζυγος του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ. Φωτογραφία από νοσοκομείο της Δαμασκού αναρτήθηκε σε Twitter και Instagram.

Η σύζυγος του Μπασάρ αλ Άσαντ, Άσμα, διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο του μαστού, όπως ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού της συριακής προεδρίας στο Twitter.

Η 42χρονη πρώτη κυρία της Συρίας ξεκίνησε θεραπεία για τα πρώτα στάδια καρκίνου του μαστού, ανέφερε ο επίσημος λογαριασμός στο Twitter. Η ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφία από νοσοκομείο της Δαμασκού.

​Η ίδια φωτογραφία με την Άσμα και τον σύζυγό της Μπασάρ ανέβηκε επίσης στον λογαριασμό της πρώτης κυρίας στο Instagram, με τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να της δίνουν ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Η Άσμα, μητέρα τριών παιδιών, γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1975 από Σύρους γονείς και αποφοίτησε από το King's College το 1996 με πτυχίο πληροφορικής και γαλλικής φιλολογίας.

Μετά την αποφοίτησή της, ξεκίνησε καριέρα οικονομικής αναλύτριας στον Όμιλο Deutsche Bank, σε τμήμα διαχείρισης hedge funds. Το 1998, η Άσμα εντάχθηκε στον τομέα επενδυτικής τραπεζικής της J.P. Morgan. Ετοιμαζόταν να ξεκινήσει MBA στο Χάρβαρντ, ωστόσο την πρόλαβε η γνωριμία με τον Άσαντ και η μετακόμιση στη Συρία.

 

 

Tags:
καρκίνος του μαστού, καρκίνος, Άσμα αλ Άσαντ, Μπασάρ Αλ Άσαντ, Συρία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK