16:41 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2019
Ακατάλληλο περιεχόμενο

Γιαπωνέζα πρώην πορνοστάρ προκαλεί αντιδράσεις στην Κίνα με το κόκκινο μαντήλι που φόρεσε

CC0
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Γιαπωνέζα πρώην πορνοστάρ φόρεσε κόκκινο μαντήλι στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε εταιρεία με έδρα τη Σαγκάη, προκαλώντας την αντίδραση των Νέων Πρωτοπόρων του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.

Η εταιρεία Baizhentang που έχει έδρα της τη Σαγκάη ζήτησε συγγνώμη για την «απρεπή» χρήση του κόκκινου μαντηλιού και τη ζημιά που επέφερε στα αισθήματα του κινεζικού λαού, σύμφωνα με κινεζικά ΜΜΕ.

Η απολογία της εταιρείας ήρθε αφότου το κίνημα των Νέων Πρωτοπόρων του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος καταδίκασε την Baizhentang για την απόφασή της να επιτρέψει στην Γιαπωνέζα πρώην πορνοστάρ Sora Aoi να φορέσει κόκκινο μαντήλι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης συγκέντρωσης χρημάτων για άπορους φοιτητές στην πόλη Dehong της επαρχεία Γιουνάν.

«Από την αρχή της συγκρότησής της, η οργάνωση των Νέων Πρωτοπόρων του Κομμουνιστικού Κόμματος έχει συμβάλει σημαντικά στην υπόθεση […] των μεταρρυθμίσεων στην Κίνα. Το κόκκινο μαντήλι είναι ένα σύμβολο του κινήματος των πρωτοπόρων το οποίο συμβολίζει τον αγώνα και τη θυσία των πεσόντων ηρώων της επανάστασης», τόνισε η οργάνωση, η οποία απείλησε με λήψη νομικών μέτρων ενάντια στην εταιρεία.

Εκφράζοντας τη συγνώμη της για τη λανθασμένη χρήση του κόκκινου μαντιλιού και την υποκίνηση δημόσιας ανησυχίας, η Baizhentang υποσχέθηκε ότι θα «υποστηρίξει ανεπιφύλακτα την ηγεσία του (Κομμουνιστικού) Κόμματος» και θα «ενισχύσει την πατριωτική εκπαίδευση».

Για το ζήτημα δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη η Aoi, η οποία αποσύρθηκε επίσημα από τη βιομηχανία πορνογραφίας το 2011.

 

A post shared by AOI SOLA (@aoi_sola) on Aug 2, 2017 at 11:37pm PDT

A post shared by AOI SOLA (@aoi_sola) on Aug 3, 2017 at 12:00am PDT

 

Tags:
μαντήλι, πορνό, πορνογραφία, Σαγκάη, Κίνα, Ιαπωνία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK