16:46 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2019
Mysterious Creature Found on Beach in Southern Vietnam

Μυστηριώδες πλάσμα ξεβράστηκε σε ακτή του Βιετνάμ (Βίντεο)

© YouTube screenshot
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Ένα περίεργο, καφετί πλάσμα εντοπίστηκε σε παραλία του Βιετνάμ και προκάλεσε το ενδιαφέρον των ντόπιων οι οποίοι δε γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται και καταφεύγουν σε μάλλον υπερβολικούς ισχυρισμούς.

Ένα μεγαλόσωμο πλάσμα με εκατοντάδες κινούμενα πλοκάμια βρέθηκε σε παραλία του Βιετνάμ στα τέλη του προηγούμενου μήνα και προβληματίζει τους ντόπιους.

Το καφετή απόχρωσης πλάσμα που θυμίζει φύκι, εντόπισε ο Du Nam Du, ένας οδηγός τουριστών, σε παραλία της επαρχίας Κιέν Γιάνγκ, στο νότιο Βιετνάμ, όπως μετέδωσαν οι International Business Times.

«Δε γνωρίζω εάν είναι ζώο, βλάστηση ή κάτι άλλο», δήλωσε ο Du.

Ο ειδικός στη θαλάσσια βιολογία, Mike Van Keulen, δήλωσε στο Yahoo7 News ότι το πλάσμα ήταν πιθανώς συγγενές του αστερία. Ωστόσο, πότε δε θα το μάθουμε με βεβαιότητα, καθότι το έστειλαν πίσω στη θάλασσα.

Παρόλ' αυτά ντόπιοι έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν ότι πρόκειται για θαλάσσιο… «τέρας»! «Είναι ένα τέρας. Μία μέρα θα επιστρέψει από τον ωκεανό και θα είναι 10 φορές μεγαλύτερο», δήλωσε ο Kim Tho. Άλλος πάλι, το συνέκρινε με χταπόδι με «δισεκατομμύρια» πλοκάμια.

Tags:
χταπόδι, αστερίας, ζώο, πλοκάμια, Βιετνάμ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK