03:41 05 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ακόμα μία πρώην υπάλληλος του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να κυκλοφορήσει σε βιβλίο την εμπειρία της από τον Λευκό Οίκο και σύμφωνα με τα αποσπάσματα που έχουν διαρρεύσει δεν ήταν και τόσο καλή.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αποκαλεί τιποτένια την πρώην βοηθό του Ομαρόσα Νιούμαν, που στο βιβλίο της σκιαγραφεί τον αμερικανό πρόεδρο ως «ρατσιστή» που υποφέρει από πνευματική παρακμή.

Στο νέο βιβλίο της με τίτλο «Unhinged» που θα κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου η Ομαρόσα Νιούμαν ισχυρίζεται ότι είδε τον Ντόναλντ Τραμπ το 2017 να βάζει στο στόμα του ένα έγγραφο!

«Τιποτένια…Είναι τιποτένια», ανέφερε ο Τραμπ όταν ρωτήθηκε για τη Νιούμαν και το βιβλίο της, όπως τονίσει το USA today.

Η Νιούμαν είχε εμφανιστεί στο σόου του Τραμπ το 2004. Το 2017, δούλευε υπό τη διοίκησή του στον Λευκό Οίκο πριν παραιτηθεί τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς. Μετά την παραίτησή της, τα ΜΜΕ είχαν υπαινιχθεί ότι στην πραγματικότητα η Νιούμαν είχε απομακρυνθεί από τη θέση της.

Η πρώην βοηθός του Τραμπ δεν είναι η πρώτη που εκδίδει βιβλίο για την δουλειά της κοντά στον Τραμπ. Τον Απρίλιο ο πρώην αρχηγός του FBI Τζέιμς Κομέι εξέδωσε το δικό του βιβλίου που επέκρινε επίσης τον Τραμπ.

 

Tags:
Λευκός Οίκος, Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK