21:14 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο Γκάτουικ που βρίσκεται κοντά στο Λονδίνο αναγκάστηκαν να γράφουν χειρόγραφα το πρόγραμμα των αφίξεων και των αναχωρήσεων των πτήσεων λόγω βλάβης στις ψηφιακές οθόνες.

Η τεχνική βλάβη που αντιμετώπισε ο ηλεκτρονικός πίνακας αφίξεων και αναχωρήσεων των αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Γκάτουικ της Βρετανίας οδήγησε τους υπεύθυνους του αεροδρομίου σε μια αρκετά… ανορθόδοξη λύση.

Οι εργαζόμενοι του αεροδρομίου αναγκάστηκαν να γράψουν χειρόγραφα σε πίνακα παρουσιάσεων τις ώρες άφιξης και αναχώρησης των αεροσκαφών. Ο μεγάλος αριθμός των ταξιδιωτών που συγκεντρώθηκε γύρω από τον χειρόγραφο πίνακα δημιούργησε, όπως ήταν αναμενόμενο, μεγάλη συμφόρηση η οποία οδήγησε τους υπεύθυνους στο να ανακοινώνουν φωναχτά το πρόγραμμα των πτήσεων.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκαν από φωτογραφίες της ασυνήθιστης κατάστασης. Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, οι οθόνες των πτήσεων έπαψαν να λειτουργούν για τουλάχιστον 7 ώρες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δίκτυο Metro, λόγω της βλάβης κάποιοι επιβάτες έχασαν τις πτήσεις τους.

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε ότι «λόγω ενός προβλήματος με τη Vodafone, οι πληροφορίες των πτήσεων δεν εμφανίζονταν σωστά στις ψηφιακές οθόνες του αεροδρομίου και καταγράφονται χειρόγραφα στους κύριους τερματικούς σταθμούς». 

«Το Γκάτουικ ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες που επηρεάστηκαν και αναμένει από τη Vodafone να λύσει το πρόβλημα όσο το δυνατόν συντομότερα. 

​I'm at Gatwick airport and the screens are broken, so they are announcing boarding gates with a white board! 😂

​Appalling @Gatwick_Airport with broken monitors and a tiny white-board for announcing gates. Thank goodness I have eagle-vision and can read messy writing from a distance. Why not pre-assign gates like Canadian airports? #laughable #typicalbritain #frustratedpassengers pic.twitter.com/uSKDWN8ooX

 

 

 

Tags:
χειρόγραφο, βλάβη, πίνακας ανακοινώσεων, Αεροδρόμιο Γκάτουικ, Βρετανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK