17:20 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μιλάει στο τηλέφωνο

Στην αντεπίθεση μέσω Twitter ο Τραμπ μετά την ομολογία του πρώην δικηγόρου του

© AP Photo / Alex Brandon
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έκανε σειρά αναρτήσεων στο Twitter με αφορμή την ομολογία ενοχής του πρώην δικηγόρου του, Μάικλ Κοέν, με τις δικαστικές αρχές των ΗΠΑ.

Στην αντεπίθεση μέσω Twitter «βγήκε» ο αμερικανός πρόεδρος μετά τη συμφωνία στην οποία κατέληξε ο πρώην δικηγόρος του, Μάικλ Κοέν, με τις δικαστικές αρχές.

Σε σειρά αναρτήσεών του, ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στον επικεφαλής της προεκλογικής του καμπάνιας Πολ Μάναφορντ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για φορολογική απάτη, καθώς και για το γεγονός ότι δεν αποκάλυψε ξένους τραπεζικούς λογαριασμούς.

«Νιώθω πολύ άσχημα για τον Πολ Μάναφορντ και την υπέροχη οικογένειά του. Η "Δικαιοσύνη" πήρε μια υπόθεση 12 ετών μαζί με άλλες, του άσκησε τρομερή πίεση, και εκείνος, σε αντίθεση με τον Μάικλ Κοέν αρνήθηκε να "σπάσει" και να δημιουργήσει ιστορίες για μπορέσει να κλείσει τη συμφωνία. Πολύς σεβασμός για αυτόν τον γενναίο άνθρωπο!», αναφέρει ο Τραμπ.

​Μάλιστα, σε επόμενη ανάρτησή του, ο Τραμπ καλεί «όποιον ψάχνει για έναν καλό δικηγόρο» να μην επιλέξει τις υπηρεσίες του Κοέν.

«Ο Μάικλ Κοέν δήλωσε ένοχος για δύο κατηγορίες που έχουν να κάνουν με οικονομικές παραβάσεις της καμπάνιας που δεν αποτελούν έγκλημα. Ο πρόεδρος Ομπάμα είχε κάνει μια σημαντική παράβαση στην καμπάνια του και τακτοποιήθηκε εύκολα», τόνισε ο Τραμπ.

​Υπενθυμίζεται ότι ο Μάικλ Κοέν δήλωσε ένοχος σε πέντε κατηγορίες που αφορούσαν φοροδιαφυγή, σε μια που αφορούσε ψεύτικες τραπεζικές δηλώσεις και σε άλλες δύο που αφορούσαν οικονομικές παραβάσεις της καμπάνιας του Τραμπ.

Tags:
συμφωνία, δικαστήριο, Μάικλ Κοέν, Πολ Μάναφορτ, Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK