06:02 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πάλη πάνω σε άλογα, κυνήγι με τη χρήση αετών, ιππασία ταυτόχρονα με τοξοβολία. Αυτά είναι λίγα από τα αγωνίσματα στα οποία θα διαγωνιστούν οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στους Νομαδικούς Αγώνες που θα γίνουν φέτος στο Κιργιστάν.

Στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά με άρωμα πολύ πιο παραδοσιακό, ξεκινάνε στις 2 Σεπτεμβρίου οι 3οι Παγκόσμιοι Νομαδικοί Αγώνες, τους οποίους θα φιλοξενήσει φέτος το Κιργιστάν.

Μπορεί τα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων να είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο, όμως στην πραγματικότητα υπάρχει πλήθος παραδοσιακών αγωνισμάτων που παραμένουν άγνωστα στο ευρύ κοινό. Τα αγωνίσματα αυτά έχουν τις ρίζες τους στο μακρινό παρελθόν και έχουν βρει τον τρόπο να επιβιώνουν μέσα στις λαϊκές παραδόσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, στους 3ους Παγκόσμιους Νομαδικούς Αγώνες, αθλητές από όλο τον κόσμο θα διαγωνιστούν σε εθνικά αγωνίσματα της Κεντρικής Ασίας.

Οι αθλητές θα διαγωνιστούν σε αγωνίσματα όπως οι αγώνες δρόμου, το κυνήγι με τη χρήση αετών, την τοξοβολία πάνω σε άλογα, την πάλη πάνω σε άλογα και άλλα.

Tags:
παραδοσιακά αγωνίσματα, Ολυμπιακοί Αγώνες, Νομαδικοί Αγώνες 2018, Κιργιστάν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK