00:53 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Οι χρήστες του Twitter δεν μπόρεσαν να αφήσουν ασχολίαστο ούτε το βλέμμα του Μπιλ Κλίντον, αλλά ούτε και το μίνι μαύρο φόρεμα της Αριάνα Γκράντε. Το στιγμιότυπο από την κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν προκάλεσε «βροχή» αντιδράσεων.

«Φωτιά» έχει ανάψει στα κοινωνικά δίκτυα, το ύφος με το οποίο απαθανατίστηκε να κοιτάζει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, την Αριάνα Γκράντε, την ώρα που εκείνη τραγουδούσε στην κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν.

Ο φακός της κάμερας «συνέλαβε» τον Μπιλ Κλίντον να κοιτάζει σχεδόν «υπνωτισμένος» τη νεαρή Αριάνα Γκράντε καθώς εκείνη ερμήνευε το «A Natural Woman». 

Δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς είναι γνωστή η αδυναμία του στο ωραίο φύλο, εντούτοις δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και ασχολίαστο, με χρήστες του Twitter να σπεύδουν σε χιουμοριστικά σχόλια, ενώ άλλοι έκαναν λόγο για «ανατριχιαστικό» βλέμμα. Βέβαια, δεν έλειψαν και εκείνοι που επέκριναν την Αριάνα Γκράντε για την ενδυματολογική της επιλογή, εκτιμώντας πως ήταν μάλλον ακατάλληλη για την περίσταση. 

Ιδού ένα δείγμα από το τι προκάλεσε στο Twitter ο Μπιλ Κλίντον:

​I just want to find someone who looks at me the way Bill Clinton looks at Ariana Grande's ass. #ArethaHomegoing #ArethaFranklinFuneral pic.twitter.com/7dTuLDlm4I

pic.twitter.com/C8izjZ4F5Z

​Get you a man that looks at you like Bill Clinton looks at Ariana Grande. pic.twitter.com/I92PnVT3dm

Tags:
twitter, Αριάνα Γκράντε, Μπιλ Κλίντον, Αρίθα Φράνκλιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK