13:12 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2019
Μπαλόνι με τον Τραμπ μωρό πέταξε στο Λονδίνο

Το μπαλόνι «μωρό - Τραμπ» επιστρέφει: Για την επίσκεψη Τραμπ ετοιμάζονται οι Ιρλανδοί

© AP Photo / Matt Dunham
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μόδα τείνουν να γίνουν τα γιγάντια μπαλόνια με τη μορφή ενός πολιτικού προσώπου ως μέσο διαμαρτυρίας από τους πολίτες. Αυτήν τη φορά, οι Ιρλανδοί θέλουν να διαδηλώσουν στους δρόμους με τη συνοδεία ενός μπαλονιού παρόμοιου με το «μωρό - Τραμπ» που είχε πετάξει στον ουρανό του Λονδίνου.

Αντλώντας έμπνευση από το μπαλόνι που αναπαριστούσε τον Ντόναλντ Τραμπ και το οποίο είχε πετάξει στον ουρανό του Λονδίνου, στο πλαίσιο των διαδηλώσεων κατά την επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούλιο, οι Ιρλανδοί ετοιμάζονται να βγάλουν στον ουρανό ένα ανάλογο μπαλόνι, στη διάρκεια της σχεδιαζόμενης επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου στη χώρα τον Νοέμβριο.

Την Παρασκευή, ο Λευκός Οίκος επιβεβαίωσε την επίσκεψη του Τραμπ στην Ιρλανδία και σύμφωνα με την Independent, έχουν ήδη αρχίσει οι προετοιμασίες για διαδηλώσεις. 

«Θα θέλαμε να πάρουμε το μωρό — Τραμπ στην Ιρλανδία για την επίσκεψη του Αμερικανού προέδου», δήλωσε ένας διοργανωτής διαμαρτυρίας κατά του Τραμπ. 

Τον Ιούλιο, διαδηλωτές «υποδέχθηκαν» τον Τραμπ στη βρετανική πρωτεύουσα, υψώνοντας στον ουρανό του Λονδίνου ένα τεράστιο μπαλόνι που αναπαριστούσε τον Αμερικανό πρόεδρο με εμφάνιση ενός οργισμένου μωρού.

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο, Βρετανοί διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την αυξημένη εγκληματικότητα στην πρωτεύουσα της χώρας, υψώνοντας ένα γιγάντιο μπαλόνι που αναπαριστούσε τον δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν με ένα κίτρινο μπικίνι, εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή τους στις πολιτικές του.

Tags:
μπαλόνι, Ντόναλντ Τραμπ, Λονδίνο, Ιρλανδία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK