15:39 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Τζέιμι Λάνιστερ παραδέχεται ότι και ο ίδιος δεν πιστεύει πώς ο χαρακτήρας του κατάφερε και έφτασε μέχρι τον τελευταίο κύκλο με δεδομένες τις δολοπλοκίες που χαρακτηρίζουν το Game of Thrones.

Οι συνεχείς δολοπλοκίες και οι διάφορες αποτυχίες του Τζέιμι Λάνιστερ, όπως η απώλεια του χεριού του και της σύλληψης και της φυλάκισής του από αντίπαλο στρατό, θα μπορούσαν να είναι επαρκής λόγος για να μην υπάρχει πια ο χαρακτήρας στη δημοφιλή σειρά «Game of Thrones».

Κανείς όμως δεν εκπλήσσεται περισσότερο από την επιβίωση του Τζέιμι από τον ίδιο τον ηθοποιό που τον υποδύεται, όπως παραδέχεται ο Νικολάι Κόστερ — Βαλντάου όπως δηλώνει σε συνέντευξή του στη HuffPost.

«Ήταν μια έκπληξη. Θεέ, κάθε φορά που παίρναμε ένα νέο σενάριο σκεφτόμουν: "Εντάξει, αυτό πιθανότατα θα είναι το τελευταίο". Αλλά όχι. Τα παιδιά του Λάνιστερ τα κατάφερναν στο τέλος» λέει ο 47χρονος ηθοποιός για την επιβίωση του Τζέιμι και των αδελφών, Σέρσεϊ (Λίνα Χίντι) και Τίριον (Πίτερ Ντίνκλατζ).

Ο Νικολάι Κόστερ- Βαλντάου αποκαλύπτει ότι ξέρει πώς θα τελειώσει η σειρά κι ενώ δεν αποκαλύπτει τυχόν spoilers, περηφανεύεται για το τελικό σενάριο.

 

Tags:
τηλεοπτική σειρά, Τζέιμι Λάνιστερ, Game of Thrones, Νικολάι Κόστερ - Βαλντάου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK