07:47 09 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

O Έλον Μασκ θα μπορούσε να λάβει ακόμα και ποινή φυλάκισης στην Ταϊλάνδη για συκοφαντική δυσφήμιση ενός σπηλαιοδύτη τον οποίο αποκάλεσε «παιδόφιλο» όταν εκείνος του άσκησε κριτική για υποβρύχιο που είχε κατασκευάσει.

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε τρεις διαφορετικές χώρες θα καταθέσει κατά του ιδρυτή της SpaceX Έλον Μασκ, ο δύτης τον οποίο ο επιχειρηματίας αποκάλεσε «παιδόφιλο».

Ο 63χρονος σπηλαιοδύτης Βέρνον Άνσγουορθ, τον οποίο ο Μασκ είχε αποκαλέσει «παιδόφιλο» κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης των παιδιών που είχαν εγκλωβιστεί για πολλές ημέρες σε σπηλιά της Ταϊλάνδης, πρόκεται να τού ασκήσει μήνυση στη βρετανική, την αμερικανική και την ταϊλανδική δικαιοσύνη.

Μάλιστα, στην Ταϊλάνδη, ο Μασκ θα μπορούσε ακόμη και να λάβει ποινή φυλάκισης.

Η σύγκρουση των δύο ανδρών ξεκίνησε τον Ιούλιο, όταν ο Άνσγουορθ  κατηγόρησε τον Μασκ ότι η υποβρύχια συσκευή που είχε κατασκευάσει ήταν «κόλπο δημοσίων σχέσεων», με τον Μασκ να απαντάει μέσω Twitter και να αποκαλεί τον διασώστη «παιδόφιλο».

Ο Μασκ στη συνέχεια διέγραψε την ανάρτησή του και ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο συνέχισε να ασκεί κριτική στον διασώστη, προκαλώντας τον να κάνει μήνυση αν οι κατηγορίες ήταν ψευδείς.

Από την πλευρά της, η 40χρονη σύντροφος του δύτη αρνήθηκε τα σχόλια του Μασκ και δήλωσε στους Times ότι η ίδια δεν υπήρξε ανήλικη νύφη, ξεκαθαρίζοντας ότι η ίδια ήταν τουλάχιστον 32 ετών όταν γνώρισε τον Βέρνον Άνσγουορθ.

Tags:
μήνυση, παιδόφιλος, SpaceX, Βέρνον Άνσγουορθ, Έλον Μασκ, Ταϊλάνδη, Βρετανία, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK