14:22 05 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Ρομάνο Φενάτι έθεσε για άλλη μια φορά σε κίνδυνο τη ζωή των αντιπάλων του πατώντας το φρένο άλλης μηχανής ενώ έτρεχαν με 200χλμ/ώρα. Το 2015 είχε κλωτσήσει αντίπαλό του από την πίστα.

Την ποινή της αποβολής από δύο αγώνες του Grand Prix επέβαλαν οι υπεύθυνοι του MotoGP στον ιταλό Ρομάνο Φενάτι, ο οποίος πάτησε τα φρένα αντιπάλου του τρέχοντας με ταχύτητα 200 χλμ./ώρα και δημιουργώντας σοβαρό ατύχημα.

Ο Φενάτι έκανε την αψυχολόγητη κίνηση στον αγώνα San Marino Gran Prix που έγινε χθες Κυριακή. Ο Ρομάνο Φενάτι ανταγωνιζόταν με τον Στέφανο Μάνζι για πολλούς γύρους κατά τη διάρκεια του αγώνα και σε μια προσπάθεια να βρεθεί μπροστά από τον αντίπαλό του, άπλωσε το χέρι του και πάτησε τα φρένα της άλλης μηχανής.  

Ο Μάνζι φάνηκε να χάνει προς στιγμήν την ισορροπία του, ωστόσο κατάφερε να συγκρατήσει τη μηχανή και να μην πέσει. Παρόλα αυτά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα λίγο αργότερα.

Η απόφαση των διαιτητών να αποβάλλουν τον Φενάτι για δύο αγώνες δέχτηκε κριτική από άλλους οδηγούς καθώς τη θεώρησαν πολύ επιεική.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φενάτι θέτει τους αντιπάλους του σε κίνδυνο. Το 2015 είχε κλωτσήσει τον Νίκλας Άχιο από την πίστα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, ενώ στη συνέχεια τράβηξε ένα καλώδιο κλείνοντας όλες τις λειτουργίες της μηχανής του αντιπάλου του.

Tags:
φρένα, ποινή, Grand Prix, MotoGP, Ρομάνο Φενάτι, San Marino
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK