07:40 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2019
Ο Έλον Μασκ

Αλλαγή καριέρας για τον Έλον Μασκ: Του προτάθηκε να παίξει σε ταινία... ενηλίκων

© AP Photo / Ringo H.W. Chiu
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πρόταση για να αναλάβει ρόλο σε ταινία... ενηλίκων δέχθηκε ο Έλον Μασκ, με την XBlaze να προσφέρει στον επικεφαλής της Tesla και της SpaceX το ποσό των 150.000 δολαρίων.

Μία απρόσμενη επαγγελματική πρόταση είχε πρόσφατα ο Έλον Μασκ.

Η εταιρεία παραγωγής ταινιών ενηλίκων «XBlaze» πρότεινε στον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla και της SpaceX να αναλάβει… ρόλο σε μία από τις ταινίες που ετοιμάζει.

Η XBlaze περιέγραψε τον Μασκ ως ένα «περιπετειώδες πνεύμα», με «αγάπη στην περιπέτεια» και ως εκ τούτου του πρότεινε έναν ρόλο, ο οποίος βέβαια δεν περιλαμβάνει ερωτικές σκηνές.

«Πιστεύουμε πως θα μπορούσαμε να κάνουμε μία εκπληκτική ταινία, η οποία συνδυάζει την αστείρευτη ενέργειά σου, το διερευνητικό σου πνεύμα και την αποφασιστικότητά σου» αναφέρεται στην προσωπική πρόσκληση που έλαβε ο επιχειρηματίας.

Η XBlaze, μάλιστα, προσέφερε ως αμοιβή το ποσό των 150.000 δολαρίων, αλλά και «εμπειρίες που θα συνοδεύουν όλη τη ζωή του».

Αναμφίβολα η πρόταση της εταιρείας παραγωγής πορνό αποτελεί την πλέον ευχάριστη νότα στην τρέχουσα συγκυρία για τον Έλον Μασκ, ο οποίος βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα.

Σχετικά:

Ο Έλον Μασκ κάπνισε μαριχουάνα σε συνέντευξη (Βίντεο)
Μήνυση κατά του Έλον Μασκ σε τρεις χώρες θα ασκήσει ο δύτης που κατηγορήθηκε ως παιδόφιλος
Όταν το Twitter παίρνει στο… ψιλό τον Έλον Μασκ
Ανεστάλη η διαπραγμάτευση της μετοχής της Tesla μετά από tweet του Έλον Μασκ
Tags:
ταινία, Tesla, Έλον Μασκ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK