10:53 25 ΑΠΡΙΛΙΟY 2019
Νεκρός αρουραίος σε σούπα

Έγκυος γυναίκα βρήκε νεκρό αρουραίο στη σούπα της στην Κίνα (Βίντεο)

© Φωτογραφία: Youtube/ South China Morning Post
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Υπάλληλος του καταστήματος φέρεται να προσέφερε στον σύζυγο της γυναίκας χρηματικό ποσό για να κάνει έκτρωση, ενώ η μετοχή της αλυσίδας εστιατορίων καταποντίστηκε όταν το θέμα δημοσιοποιήθηκε.

Ένα νεκρό ποντίκι εντόπισε μέσα στη σούπα της μια έγκυος γυναίκα στην Κίνα.

Η γυναίκα είχε επισκεφτεί γνωστή αλυσίδα εστιατορίων με τον συζυγό της προκειμένου να φάνε. 

Καθώς η γυναίκα έτρωγε τη σούπα της εντόπισε ξαφνικά ένα νεκρό ποντίκι. Όπως αναφέρει το BBC, το κατάστημα πρόσφερε στη γυναίκα 5.000 γουάν (729 δολάρια) ως αποζημίωση, με το ζευγάρι να αρνείται να τη δεχτεί, καθώς η γυναίκα ήθελε πρώτα να υποβληθεί σε πλήρεις εξετάσεις πρωτού αποφασίσει για το ποσό της αποζημίωσης που θα ζητήσει.

Η γυναίκα φέρεται να είχε φάει ήδη μερικές μπουκιές από τη σούπα πριν βρει το ποντίκι.

Μάλιστα ο άνδρας της, ο οποίος στα τοπικά μέσα αναφέρεται ως κύριος Μα, τονίζει ότι ένα μέλος του προσωπικού του πρόσφερε 20.000 για να κάνει η σύζυγός του έκτρωση εφόσον φοβάται για την υγεία του παιδιού.

Οι εικόνες του νεκρού ποντικιού κυκλοφόρησαν γρήγορα στο διαδίκτυο προκαλώντας εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα στην εταιρεία.

Όπως αναφέρει το BBC η τιμή της μετοχής της εταιρείας έφτασε στο χαμηλότερο σημείο από τον περσινό Οκτώβριο, χάνοντας περίπου 190 εκατομμύρια δολάρια από την αξία της.

Η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία σημείωνε ότι απέκλειε το ενδεχόμενο το περιστατικό να έχει προκύψει λόγω έλλειψης υγιεινής, ωστόσο λίγο αργότερα την ανακάλεσε.

Οι τοπικές αρχές από την πλευρά τους δήλωσαν ότι θα διενεργήσουν έρευνες στο εστιατόριο.

Tags:
έγκυος, ποντίκι, αρουραίος, σούπα, Κίνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK