23:11 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το βίντεο που γύρισαν δύο μοντέλα κρίθηκε ως υπερβολικά σέξι με αποτέλεσμα να χάσουν τη δουλειά τους στην προώθηση αγώνων μποξ, ενώ κανείς δεν πληρώθηκε τελικώς.

Δύο πανέμορφα μοντέλα που εργάζονταν στην προώθηση αγώνων μποξ, πρωταγωνίστησαν σε άκρως προκλητικό διαφημιστικό βίντεο, το οποίο ήταν τόσο «καυτό» ώστε να χάσουν τη δουλειά τους!

Το επίμαχο βίντεο σκηνοθέτησε ο Chris Applebaum και σε αυτό πρωταγωνιστούν τα δύο μοντέλο φορώντας μονάχα το σέξι μπικίνι τους και μοιράζονται μία μπύρα.

«Είπαν ότι ήταν πολύ σέξι. Έμοιαζε πολύ εμπορικό. Κανείς μας δεν πληρώθηκε γι' αυτό και απολυθήκαμε», δήλωσε η Dessie, ένα εκ των δύο μοντέλων, στο TMZ Sports.

Από τη μεριά της, η άλλη καλλονή, ονόματι Kayla έγραψε στο Instagram: «Υπάρχεις κανείς άλλος που πιστεύει ότι είναι πολύ άδικο ότι απολυθήκαμε γιατί ήμασταν "πολύ σέξι" σε αυτά τα βίντεο… Παρόλα αυτά φορούσαμε στολές που ήταν εξίσου αποκαλυπτικές σε κάθε αγώνα ενώπιον εκατομμυρίων!!! Είναι, λοιπόν, εντάξει να είμαστε σέξι όταν θέλουν από εμάς να είμαστε σέξι, αλλά όχι με τους δικούς όρους για τα δικά μας κοινωνικά δίκτυα;»

 

 

 

 

Tags:
μπικίνι, βίντεο, μποξ, Μοντέλο, Instagram
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK