01:13 22 ΙΟΥΛΙΟY 2019
Το καταστροφικό πέρασμα του κυκλώνα Φλόρενς από τις ΗΠΑ

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τον κυκλώνα Φλόρενς

© AP Photo / Chris Seward
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Αυξάνεται ο απολογισμός των νεκρών από τον κυκλώνα Φλόρενς που πλήττει τις ΗΠΑ και έχει ως αποτέλεσμα τον θάνατο επτά ανθρώπων. Μεγάλος και ο κίνδυνος για καταστροφικές πλημμύρες.

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον τροπικό κυκλώνα Φλόρενς, ο οποίος πλήττει τις ΗΠΑ και την πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας. Παρότι η ένταση του φαινομένου μειώνεται, ο κίνδυνος για καταστροφικές πλημμύρες παραμένει υψηλός.

Αν και ο αριθμός των νεκρών, το πρωί του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας), ανερχόταν σε πέντε, τα θύματα είναι πλέον επτά, σύμφωνα με αναφορές τοπικών μέσων που επικαλούνται τις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό NBC 4 New York TV, οι αρχές της Κομητείας Καρτερέτ στη Βόρεια Καρολίνα, ανακοίνωσαν δύο νεκρούς το πρωί του Σαββάτου, αυξάνοντας τον αριθμό των νεκρών από πέντε σε επτά.

Οι αρχές ανησυχούν για αύξηση του αριθμού των θυμάτων καθώς η καταιγίδα συνεχίζει να προχωρά προς τα δυτικά από τη Νότια και Βόρεια Καρολίνα, και σε ορισμένες πόλεις να έχουν σημειωθεί πολύ μεγάλες βροχοπτώσεις.

Εκτός από επτά θανάτους, ο κυκλώνας έχει αφήσει 970.000 ανθρώπους χωρίς ρεύμα.

Tags:
τυφώνας Φλόρενς, καταιγίδα, νεκροί, Βόρεια Καρολίνα, Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK