00:03 22 ΙΟΥΛΙΟY 2019
Το γκόλντεν ριτρίβερ, δήμαρχος του Idyllwild

Γκόλντεν ριτρίβερ εκτελεί χρέη δημάρχου σε πόλη των ΗΠΑ (Φωτογραφίες)

© Φωτογραφία: Mayor Max/Facebook
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Γνωστός στους κατοίκους ως Δήμαρχος Μαξ, ένα σκυλί ράτσας γκόλντεν ριτρίβερ έχει αναλάβει εδώ και πέντε χρόνια τη δημαρχία στην πόλη Idyllwild στις ΗΠΑ, έχοντας τη βοήθεια και άλλων τετράποδων.

Ένα αξιολάτρευτο σκυλί, ράτσας γκόλντεν ριτρίβερ, φέρει τον τίτλο του… δημάρχου του Idyllwild στις ΗΠΑ εδώ και πέντε χρόνια.

«Ο ρόλος του είναι να κάνει τον κόσμο έναν καλύτερο μέρος προσφέροντας άνευ όρων αγάπη και κάνοντας πολλές καλές πράξεις για τους άλλους. Ο ρόλος ως μου ως προσωπάρχης είναι να βοηθώ να υλοποιηθεί το όραμα της δημαρχίας για το Idyllwild και έτσι λειτουργούμε σαν πραγματικό γραφείο δημαρχίας», δήλωσε η Phyllis Mueller, όπως αναφέρει το ABC13.

Οι βοηθοί του δημάρχου Μαξ, όπως ονομάζεται, είναι επίσης γκόλντεν ριτρίβερ και δίνουν το «παρών» σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, σε εράνους και συχνά σε τελετές εγκαινίων.

Καθώς το Idyllwild είναι μη ενσωματωμένη περιοχή, δεν έχει πραγματικό δήμαρχο κι έτσι ο Μαξ έχει αναλάβει τον ρόλο εδώ και πέντε χρόνια, κληρονομώντας τη θέση από τον θείο του, πρώτο δήμαρχο της πόλης το 2012.

​«Πριν έξι χρόνια, το Idyllwild αποφάσισε να εκλέξει τον πρώτο δήμαρχο. Έπρεπε να είσαι ντόπιος κάτοικος, αλλά δεν μπορούσες να θέσεις υποψηφιότητα ο ίδιος, αλλά το κατοικίδιό σου. Σε εκλογές, 14 σκυλιά και δύο γάτες έθεσαν υποψηφιότητα και αποφασίσαμε να κάνουμε εκλογές ώστε να συγκεντρώσουμε χρήματα για τη διάσωση ζώων. Έτσι πλήρωνες 1 δολάρια ανά ψήφο και μπορούσες να ψηφίσεις πολλές φορές», εξήγησε η Mueller.

Tags:
γκόλντεν ριτρίβερ, δήμαρχος, σκυλί, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK