17:34 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο ανακοίνωσε ότι γνωρίζει για το περιστατικό με το ψαροκάικο και είναι σε επαφή με τις δυο πλευρές για να βοηθήσει στην επίλυση του θέματος.

Σε διάβημα προς τα Ηνωμένα Έθνη προχώρησε η κυβέρνηση της Κύπρου, για τη σύλληψη του πληρώματος ελληνοκυπριακού ψαροκάικου και την κατάσχεση του σκάφους τους από τις κατοχικές Αρχές.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι «έχει γίνει έντονο διάβημα από την Κυβέρνηση στα Ηνωμένα Έθνη» και διαβεβαίωσε ότι «οι αρμόδιες υπηρεσίες δραστηριοποιούνται για την απελευθέρωση συλληφθέντων».

Ο εκπρόσωπος της ειρηνευτικής δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΥΠ) Αλίμ Σιντίκ, δήλωσε ότι γνωρίζει για το περιστατικό με το ψαροκάικο και είναι σε επαφή με τις δυο πλευρές για να βοηθήσει στην επίλυση του θέματος.

«Έχουμε γνώση αυτού του περιστατικού και είμαστε σε επαφή με τις αρχές και στις δυο πλευρές για να βοηθήσουμε στην επίλυση της κατάστασης», ανέφερε ο κ. Σιντίκ.

Σχετικά:

Ψαράδες σε διεθνή ύδατα συνέλαβε το κατοχικό καθεστώς στην Κύπρο
Tags:
ψαράδες, ΟΥΝΦΙΥΠ, κατεχόμενα, Κύπρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK